Fabula-Lida Abazi


Genjeshtra:

Une jam e bukur dhe terheqese,

asnje s’me mohone!!

E sinqerta:

Me te vertete je e bukur e lajkatare!

Por jeta jote e shkurter e barbare!😀

I shtremburi:

A’h moj e drejte,pse ri gjithmon e drejte!

Mer shembull nga une ,qe e fut hunden ne c’do lum!😀

E drejta:

E’h mor i shtrembur,nuk mund te shtremberohem!

Vazhdoj vijne time te drejte,deri ne bregdete,

se vijne zig~ zage te derformuar ,nuk jam e mesuar