Fahri Xhara:Sa kohë e kohë po iu them që serbët po na e vjedhin historinë.


Fahri Xhara

Sa kohë e kohë po iu them që serbët po na e vjedhin historinë

Zonja Elke është e njohur në gjithë boten, por si per habi edhe vajzat tona ishin zbukuruar si ajo. Foto e vteve të 30- ta

Ne jemi shumë mbrapa me historinë tonë, dijmë vetëm të pllasim, dhe kta historianet tonë as qe e njohin kete detaj qe e kam shkruar.

Kjo foto është një vlerësim që ne jemi populli më i vjetër në botë, por serbë na kanë tekjaluar duke i vjedhur fotot tona dhe e kanë alarmuar Spanjën dhe Europën me aftesitë e tyre , që vajza Elke është vajzë serbe nga Kosova e Metohija e Serbisë.

Foton e kam gjetur në një faqe spanjolle.

E shihni pra se ku jemi ?

Edhe të pa dishëm por edhe kryeneq. A po jo ?

Gëzuar me ketë foto me vlerë.

I juaji Fahri Xharra

About Post Author