Fatbardha Berisha Budini-Femra


Fatbardha Berisha Budini

Titulli: Femra
Femra është qënia më e bukur në këtë botë,
në shpirtin e çdo kujt ajo depërton.

Fytyrë e ëmbël dhe tepër e adhuruar,
zemrën e gjithë kujt e ka pushtuar.
Femra është një motiv, një mrekulli,
në të bukurën dhe të ëmblën dashuri.

Ndjenja më ëmbël në këtë botë e ka një emër
fillon me 5 shkronja me emrin “Femër”.

Një ndjenjë e pastër që nuk do shpjegim,
me bindje të plotë them se femra është një bekim.

Fier/17/11/2022
Albania
Autore: Fatbardha Budini.

About Post Author