Fatbardha Budini- Deti im


  · 

Titulli: Deti im.

Dua te vij tek ty i kaltri Deti im,

serish te shoh ne valet e tua pasqyrimin tim.

Dua te pasqyrohem ne kaltersine tende,

duke u afruar tek ti Deti im,

me shume dashuri dhe endje

Dua t’i shoh anijet tek lundrojne ne horizontet e pafundesise,

qe trishtimin te me largojne,

dhe te me sjellin aromen e lumturise.

Do te qendroja gjithe dites si roje,

te shikoja brigjet e largeta,

as jeta nuk do me dhimsej,

nese do vdisja mbi valet e kaltera.

Si nje rreze Dielli pingul do te bie mbi ujerat e ketij Deti,

te shkelqeja si drita e arte e nje argjendi.

Fier/30/10/2022

Albania

Autore: Fatbardha Budini.

About Post Author