Fatbardha Budini: Mëngjesi


Fatbardha Budini

Cdo ditë që zgjohem mëngjesi ka pamje përrallore,

falenderoj Zotin për keto mrekulli madhështore.

Dielli i mëngjesit që lindi në keto ditë të ftohta filloi të shkëlqej,

zemrat tona filloi të na i rrëmbej.

Me shumicë lumturia dhe buzëqeshjet e mia do të fluturojnë,

kur mendoj për problemet e së djeshmes që mua më mundojnë.

Çdo mëngjes është për të qenë e lumtur,me shpresë dhe besim,

me lutjet ndaj Zotit largojmë çdo trishtim.

Mirmëngjesi të gjithë dhe Zotit mirënjohës ti qëndrojmë,

si dhe njerëzve që na duan dhe na respektojnë.

Fier/6/12/2021

Albania

Mund të jetë një imazh i 1 person dhe teksti

About Post Author


Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.