Fatbardha Budini:Dashuri e vertet.


Fatbardha Budini

Eja me qendro prane,dashuria ime e vertet,
me lejo te jem forca jote e perditeshme dhe per jete.

Port i sigurt, je per mua nga detet e stuhishme,
dashuri qe ngroh dhe ruan zemren time.

Kur hapat e tu te lekunden dhe gjithcka te duket gri,
dhe ndihesh shume i lodhur, per te vazhduar perseri,
une do jem atje per te qendruar prane,
duke mos ju lene kurre ne vetmi.

Jeta ime eshte e plotesuar, e tejmbushur dhe e plote,
te njoha dhe te dua dashuria ime pergjithmone.

Cdo dite qellimi me i embel te te shoh ty dashuri,
dhe te falenderoj prindrit e tu, qe linden nje mrekulli.

Duke krijuar mrekulline tende, dashuria ime e vertet,
shpirti shok, i dashur dhe rrahja e zemres time per jete.

About Post Author