Fatbardha Budini:Rruga e gjatë e jetës tonë


Fatbardha Budini:Rruga e gjate e jetes tone.

Ndersa nisemi ne rrugen e gjate te jetes tone,
jemi te pasigurt ne rrugen qe do pershkojme.
Gjeja me e rendesishme ne gjithe kete jete,
eshte te jemi me njeri -tjetrin te dashur dhe te sinqerte.

Gjithmone duhet te kujtojme se kush jemi,
ne momente frike dhe ne momente luftimi.
Asnjehere nuk duhet te heqim dore,
nga shpresat dhe nga endrrat ne jeten tone.

Do te kemi pengesa dhe plote refuzime,
fatkeqesi dhe shume deshtime.
Ne duhet te kapercejme cdo veshtiresi,
per te arritur potencialin tone ne perditeshmeri.

Nuk duhet te harrojme te buzeqeshim,
te qeshim dhe te jetome momentin.
Pavaresisht se ku jeta neve na con,
le ta bejme cdo kujtim te kendshem ne jeten tone.

Ndersa udhetojme per gjate udhetimit te jetes tone,
duhet te dime se kurre nuk jemi te vetmuar,
ne do te jemi gjithmone lumtur dhe te bashkuar.

About Post Author