Fatime Kalimashi-Shi bie


Fatime Kalimashi

  · 

SHI BIE

Shi bie mbi qepallat e syve

Buzët tona ngrohen nga dashuria

Mes shiut dhe aromës sate dehem

Përqafohemi e puthemi e dashurohemi

Shi bie mbi flokun fije-fije

Duart rreth belit tënd fort shtrënguar

Shi i vjeshtës në errësirën e natës

Ti hëna ime me mban ngrohtë në duar

Shi bie trupi im laget

Unë dorëzuar nga puthjet e tua

Dhe shiun e thaj në përqafimin e ngrohtë

Nga puthjet harroj që bën ftohtë

FK

Faleminderit djali im ☀️iIlir Ks për foton e realizuar 🎬

About Post Author