Fatime Kalimashi:Nuk është lehtë të quhesh nënë


Nuk është lehtë të quhesh nënë

Nuk është fjalë veç për t’u thënë

Fjala nënë është fjalë me vlerë

çdo shtëpi ajo bën nderë

Fjala nënë vlenë sa bota

Sepse nëna është e jotja

Nëna është sakrificë për ne

Dashuria nënës për fëmijët

është plot gaz dhe hare

Duaje nënën dhe përqafo

Sido që jesh ajo ty të do…