FBI publikon një dokument me detaje të trupave të huaj, anijeve kozmike dhe planetëve


Qeveritë në mbarë botën po përballen gradualisht me nocionin se popullsia globale ka të drejtë të dallojë nëse jemi vetëm në universin e gjerë. Sot, momenti i lëvizjes së zbulimit nuk ka qenë kurrë më i fuqishëm, me një mori zyrtarësh ushtarakë, figurash qeveritare dhe astronautësh që diskutojnë hapur praninë e jetës aliene dhe mjeteve jashttokësore.

Jon Podesta, dikur krahu i djathtë i Presidentit Barack Obama dhe shefi i stafit në administratën e Klintonit, së fundmi ndau në Twitter një nga keqardhjet e tij kryesore: dështimin e vitit 2014 për të “siguruar lëshimin e dosjeve të UFO-ve”. Podesta u ankua, duke thënë: “Ne kemi deklarata nga burimet më të besueshme, ato që janë në gjendje të dinë, për një fenomen magjepsës, natyra e të cilit ende nuk është përcaktuar.”

Deklasifikimi i dokumenteve të shumta të lidhura me UFO-t nga qeveri të ndryshme nënvizon interesin e tyre të qëndrueshëm për fenomenin UFO ndër vite. Megjithatë, nuk janë vetëm qeveritë që bëjnë publik informacionin e klasifikuar; edhe agjenci të tilla si FBI, NSA dhe CIA kanë deklasifikuar disa nga dosjet e tyre më konfidenciale mbi UFO-t dhe jetën jashtëtokësore në univers.

Midis zbulimeve, një dokument i FBI-së, që fillimisht iu drejtua “shkencëtarëve të caktuar, autoriteteve të rëndësishme aeronautike dhe ushtarake”, u dërgua nga zyra e San Diego tek drejtori i FBI-së në Uashington. Ky dokument jepte informacion të detajuar mbi UFO-t dhe jashtëtokësorët, duke hedhur dritë mbi shtrirjen e angazhimit zyrtar me këto fenomene enigmatike.

Dokumenti i datës 8 korrik 1947, një ditë pas incidentit të UFO-ve në Roswell, përshkruan sa vijon:

1. Një pjesë e disqeve mbajnë ekuipazhe, të tjerat janë nën kontroll në distancë.

2. Misioni i tyre është paqësor. Vizitorët mendojnë të vendosen në këtë aeroplan.

3. Këta vizitorë janë si njeriu, por në përmasa shumë më të mëdha.

4. Ata NUK janë njerëz të mishëruar të tokës, por vijnë nga bota e tyre.

5. Ata NUK vijnë nga ndonjë “planet” siç e përdorim fjalën ne, por nga një planet eterik i cili ndërhyn me tonin dhe nuk është i perceptueshëm për ne.

6. Trupat e vizitorëve, dhe gjithashtu i artizanatit, materializohen automatikisht kur hyjnë në shkallën vibruese të materies sonë të dendur.

7. Disqet zotërojnë një lloj energjie rrezatuese, ose një rreze, e cila do të shpërbëjë lehtësisht çdo anije sulmuese. Ata rihyjnë në eterike sipas dëshirës, ​​dhe kështu thjesht zhduken nga vizioni ynë, pa gjurmë.

8. Rajoni nga i cili ata vijnë NUK është “avioni astral”, por korrespondon me Lokas ose Talas. Studentët e çështjeve ezoterike do t’i kuptojnë këto terma.

9. Ata ndoshta nuk mund të arrihen me radio, por ndoshta mund të arrihen me radar, nëse mund të krijohet një sistem sinjalizimi për këtë.

Megjithatë, ky është vetëm një nga dosjet e shumta që janë publikuar për publikun dhe që përshkruajnë me detaje vizitat.

Shumë gjëra mbeten mister. Megjithëse dokumentet e përmendura më sipër japin detaje magjepsëse për vizitat, ato na lënë sërish me një sërë pyetjesh ende pa përgjigje.

Jon Podesta, dikur krahu i djathtë i Presidentit Barack Obama dhe shefi i stafit në administratën e Klintonit, së fundmi ndau në Twitter një nga keqardhjet e tij kryesore: dështimin e vitit 2014 për të “siguruar lëshimin e dosjeve të UFO-ve”. Podesta u ankua, duke thënë: “Ne kemi deklarata nga burimet më të besueshme, ato që janë në gjendje të dinë, për një fenomen magjepsës, natyra e të cilit ende nuk është përcaktuar.”