Femija gëzim i jetës- Betty Plepci


Poezia me pelqen

Edhe ta shkruaj gjithashtu

Thelle ne shpirt e ndjej

Kur vargjet shkruaj per ju

Se kisha ndjere sa duhet

Kete emocione si tani

Edhe pse shkruaja cdo dite

Me penden ne bardhe e zi

I shkruaja natyres

Dashuris dhe miqesis

Asnjihere si shkrujta

Femive per cudi

Ju jeni gezimi i jetes

Me shpirtin plot drite

Na beni te ndjehemi

Te lumtur ne cdo dite

Cdo prindn preokupohet

Kur femia nuk eshte mire

Ndjehet i lumtur

Kur sukseset i arrin

Ju jeni pasqyra

E shpirtit prindor

Jeni e ardhmja

E gjithe shoqeria jone.