Fenomeni i UFO-ve -Dosjet e Pentagonit zbulojnë “djegie nga rrezatimi” dhe “shtatzëni të papritura”


Pentagoni hetoi takime të shumta me UFO-t.

Një memorie prej 1500 dokumentesh të deklasifikuara ka zbuluar një gamë të gjerë simptomash nga përvojat e UFO-ve. Dosjet, të cilat janë marrë nëpërmjet një kërkese të Aktit të Lirisë së Informacionit (FOIA), përmbajnë të dhëna të mbledhura nga Programi i fshehtë i qeverisë për identifikimin e kërcënimeve të hapësirës ajrore (AATIP).

 Kërkesa u depozitua nga tabloidi britanik “The Sun” dhe u deshën mbi katër vjet për t’u përmbushur. Sipas gazetës, dosjet përfshijnë dhjetëra raporte mbi efektet biologjike dhe lëndimet e përjetuara nga individë që kishin hasur në UFO (ose “automjete anormale”). Midis këtyre 300 rasteve ishin raste të djegieve të pashpjegueshme të rrezatimit të shkaktuara nga një formë e “sistemit shtytëse të lidhur me energjinë”.

Individët që besohet se ishin larguar shumë pranë “automjeteve anormale” gjithashtu pësuan nga dëmtime të trurit, dëmtime nervore, dhimbje koke dhe rrahje të zemrës.

Një raport, i cili shqyrtoi pamjet e UFO-ve të mbledhura nga MUFON, regjistroi simptoma shtesë që variojnë nga paraliza deri te “shtatzënia e papritur”.

Kishte gjithashtu referenca për komunikimin telepatik,ngritjen në ajër dhe teleportimin. Ai arriti në përfundimin se kishte prova “për të mbështetur një hipotezë se disa sisteme të avancuara janë vendosur tashmë, dhe të errët për të kuptuarit e plotë të SHBA.”

About Post Author