Feri Arfi:Shkrimet e shqiptarve në Ilirk duhet ndrrojnë histori, jo të mbesin të atyre shqiptarve të paguar nder vite, se serbët erdhen në sh.k VI-VII.


Shkrimet e shqiptarve në Ilirk duhet ndrrojnë histori, jo të mbesin të atyre shqiptarve të paguar nder vite, se serbët erdhen në sh.k VI-VII.
Mos ua falni token atyre që na prenë në emer të Turqve, dhe nuk u vra asnji turk, por vetem shqiptarët. Rusia krejt kët luftë që e ka bërë në UKRAIN vetem Crimen vend skele e shqiptarve në shkullin e XV e ka okupuar.
Dhe dëshira e Rusisë është Adriatiku jonë në tokat e Ilirikut. Kështu po flitet se Rusia ja ka borgj Kosoven Serbisë.
Ky shkrim është i shkruar në faksimilin e Gazetës “Agimi në Shkoder” i vitit 1919. Ftesë për mbarë popullin shqiptarë zgjohuni