Feri Arifi-Bileta pa kthim për të rinjtë nga Kosova drejt shteteve perëndimore


Bileta pa kthim për të rinjet nga Kosova drejt shteteve përendimore Zvicër, Gjermani, Fracë e Angli.
A po mbetet vendi sllavizmit të konvertuar më 1878 në Ilirik. Qeverit tona po heshtin, pse ku është matematika, asnjë hap për parandalimin e popullatës jasht vendit të Ilirikut. Më 1690 ikën për Austrohungari. Beglerët shqiptar pasuroheshin, pastaj nga viti 1830 iken për Turqi e lan pasurinë e morren ruso-sllavet. Sot po ikin për Gjermani, Zvicër, Francë e Angli. Ku do mbete pasuria e qeveritarve tonë, të cilet kan mbetur vetem ata në vend shihni qytetet dhe shkollat.

About Post Author