Feri Arifi-LEXONE ME KURESHTJE


Feri Arifi

  · 

LEXONE ME KURESHTJE

MOS LEXIMI NUK KA KUFI PËR HISTORIANËT E SHITUR

Janë mbushurë librat dhe emisionët nga Profesor më famë e të shitur, për një drekë, darkë, apo pak para të mashtruar për qëfin e dikujt, duke folur nëpër emisione se Nemanjiqet, janë serbë, marre buk e di se si kan guxim të dalin në opinjon dhe të flasin ende si historian nëpër emisione me gojen plot ae Nemanjiqet janë serb ku ata serbët vet nuk e dinë.

Shiheni se çka thot Millojeviqi, që krejt boten e bëri SERBI.

Perkthim:

Stefan Nemanja, është i 53 mbret i këtyre tokave!

Në politkë hyri më 1160 dhe sundoj deri më 1195 plot trdhjet e pes vite!

Pa ju ditur origjina e tij.

E para dhe më e rëndsishmja pytje është deri më tash që nukë është sçaruar!

Kushë është Nemanja, prej nga është, i kujt djal është, si quhet emri tij. Po me rëndsi serb është.

A ështe kjo rrena madhe e historisë.

About Post Author