Feri Arifi: ”SERBIA,GREQIA, MAQEDONIA DHE SHTETET E TJERA SLLAVE JANË RRENA E MADHE E HISTORISË NË ILIRIK (BALLKAN)


Sot më 09.09.2022 doli nga shtypi libri më i ri i autorit Feri Arifi: ”SERBIA,GREQIA, MAQEDONIA DHE SHTETET E TJERA SLLAVE JANË RRENA E MADHE E HISTORISË NË ILIRIK (BALLKAN), Libri ka 450 faqe është B5.

Librin e shtypi drejtori Imer Gogjufi, në shtypshkronjen “Fokus Print” Shkup, botim ky i kësaj shtëpie botuese, i cili e mundsoj pa të vetmin lek, që ta shoh driten e lexusve në Kosovë, Shqipëri, Maqedoni, unë i jem shumë mirnjohes kësaj shtypshkronje me Drejtotrin e saj . Liber ky i pari i këti lloji në Ilirik. “Ky libër i kushtohet Ilirikut dhe fiseve te këti vendi, nga lashtsia deri me sot, se si na mashtruanë armiqet.

Nuk ishte e lehtë për botuesin që ta botoj, të cilit i kushtoj 3000 e.

About Post Author