Feri Arifi vjen me botimin:“Rrugëtimi pa zheginë”


Feri Arifi vjen me një botim “ndryshe”, me librin e tij të radhës me tutull të pa degjuar deri me sot.
“RRUGËTIMI PA ZHEGINË” libër ky me Redaktor: Mr. Xhevat Emurllahun, Recensent: Prof. Zymer Haliti, Lekturim: Prof. Fikrete Arifi, dhe Kopërtinën e zgjodhi Prof. Qlirim Arifi. Të gjith emrat e përmendur janë nga qyteti Vitisë.

About Post Author