Feri Arifi:A duhet punojm apo duhet asgjësohemi


Feri Arifi

A duhet punojm apo duhet asgjësohemi
Për ti ditur gjërat e hitorisë lexoni Librin
“Antropogjeografia e fshatrave të Malit të Zi të Shkupit dhe të Moravës së Epërme” si piknsje për kfjelljen e trurit shqiptar. Kush janë banoret dhe lashsia e këti vendi!
Ai që nuk e lexon kët liber kurrr nuk do ta di historinë. Vetë emri histori deri me tani për shqiptarët ka shfaqur keqkuptimet e shkruara, me të cilat është rënduar historia jonë e paditur. Po nese Profesoret, Doktorat, Akademitë, Historianët, duan të dalin nga kjo errsirë që i ka kapluar ta lexojn kët Libër. Duke parë e lexuarë në kët studim shumvjeçar se kush jemi atëher do vimë në vete.
Histori kjo që secili nga shqiptarët duhet ta studjoj.

About Post Author