Feri Arifi:A janë serbët serb


Feri Arifi:A janë serbët serb

Pse historia serbe u ndërtua mbi rrenën e autore të paguar nga Rusia në Ilirik. Shiheni në foto se kush janë serbët!

Vojvoda Voja Tankosiqi. Rastësisht pyes ku i kishin kapelat e tyre, nëse kan egzistuar serbët kapela e tyre duhet të ketë ekzistuar deri më 1900. Pse autorët serbë e thonë se veshja e serbve ishte si veshjet e shqiptarve. Dhe pse Cveiqi, Tomiqi, e Urosheviqi than se serbët nuk dinin të flisnin serbisht por flisnin shqip. Pra kush janë këta vojvoda dhe kush i pagoi, pse u tjetërsuan në kombin serb. Kush është kombi serb, a ka ekzistuar ndonjëherë!

Po pse nga këta serbet, shqiptarët ende kanë frikë. Ku qëndron shkaku, a mos edhe këta në kohen e osmanëve kanë bërë dam mbi ta.

About Post Author