Feri Arifi:Gërçari- Vitisë


GËRÇARI- VITISË

Kosovë, Kosovë, Kosovë, Qeveri, Qeveri, Qeveri zgjohu, pasuria jote është qe nga koha Paleolitit 12000 vjeçar e me shumë, nukë është rastsi pse sllavët dhe popët sllav e quajnë Kosovën Jurisalem i tyre.

Hilumtimet edhe vizitat duhet të kryhen nga jasht e mbrenda nga shteti me njerz jo të shitur e hajduq, në kët vend duhet arkeolog eminent botëror të artefakteve parahistorike, siç thot dhe profesori “Emmanuel Anati, një Italjan i cili ky dëshmon qartë praninë e njeriut në Kosovë më shumë se 12 mijë vjet më parë. Gjatë eksplorimit të artefakteve parahistorike në Kosovë.

Fotot dhe shkimi nga unë.

About Post Author