Feri Arifi:Koment


Të gjjith shokët e mi, ata shkrimtarët më 2013 më se 90% me quajten i çmendur dhe disa më larguan nga shoqria, pse unë ortodoksët vendor i thrrisja shqiptar të vendit, dhe thoja se nuk jemi të ardhur nga Shqipria, por jemi vendorë. Ortodoksetë u asimiluan më se 25 miljon në sllavë nga viti 1878/ 1912 me Rusinë. Ndersa neve që kishim marrur fenë islame gjatë sundimit osman na quanin turq, ku shumica më se 40 miljon u asimiluan në turq, të gjitha këto të kqia ishin nga të dy palët ide konspirative.

Unë vendosa ta shkruaj Librin:

1.“Serbia, Greqia, Maqedonia dhe shtetet e tjera sllave janë rrena e madhe e historisë në Ilirik (Ballkan)” me Feri Arifin autorë, më 1082 fusnota dhe 460 faqe.

Dhe Zoti ma plotsoj kët dëshirë, edhe pse shteti as njëri dhe as tjeri nuk me ndihmoj.

About Post Author