Feri Arifi:Plisin shqiptarë sllavet e vdeshen nga dia për 100 vjet


Burrat shqiptar bartinin lloje të plisave e kulturave tjera, po mos të ishin burrat e këti kombi sot të paktë do ishin plisat. Ju lumtë burrave të mdhej të kombit për afirmimin e plisit si të qënurit nga intelektualët si i plis i dijes kultures dhe lashtsisë, duke filluar nga: Ismet Krasniqi Lala, nga Kosova, Agron Isa Gjedia, nga Tirana, dhe Shefki Kadri Selamit, nga Tetova e Xhemaledin Salihut, nga Presheva.