Feri Arifi:Turpi nuk ka kufi


Feri Arifi

Foto e huazuar

Turpi nuk ka kufi
Sot nuk desha të shkruaj, por ja që u detyrova prapë me hidhërim të shkruaj këto tre katër fjalë për tre Dëshmorët e rënë në fshatin Malinë.
Gazmend Avdi Arifi,
Qemail Shaqiri,
Elham Curri, nga Kosova Hani Elzit.
Betejë kjo që u bëri ballë në katër anët sulmeve të ashtuquajtura sllave.
Nuk di se qindra e mira njerëz falë këtyre Dëshmorëve marrin paga nga shteti në Maqedoni, e sot në rrënjën e tyre për token e pasurinë e institucioneve, asnjë Komunë shqiptare në Shkup mos ti nderoj Dëshmorët e rënë për atdhe është turp. Dëshmorët janë të gjithëve veq të tradhtarëve jo.
Respekt për familjet e Dëshmorëve që ata vet i vizituan dhe bënë nderime e vendosen lule, sepse i kanë familjar të tyre dhe dhimbja është e madhe për të rënët Dëshmorët.
Lavdi të tre Dëshmorëve që ranë për këtë tokë që në sot të punojmë e të ndërtoj shtëpi pa na i rrënuar sllavet në Shkup.
Foto e huazuar.

About Post Author