Feri Arifi:Zoti është i vetëm nuk ka nevojë për ne


Feri Arifi

Zoti është i vetëm nuk ka nevoj për ne

Zoti është bota e përtejme, mos i bënë njerzimit mëkat dhe të padrejta, se Zoti nuk ti falë mëkatet. Lufta në tokë nuk bahet për Zot, por për tokë dhe atdhe, lufta bëhet që ta mbrosh familjen nderin dhe kombin. Lufta bëhet me njerzit që të sulmojnë dhe të luftojnë në tokën tënde. Pra luftat e shumta janë bërë për fe dhe tokë e pasuri, me qe askush nuk e pranonë, secili njeri thot: Unë po luftoj për fe e Zot. E krejt vepron ndryshe. A e dini se të gjitha fetë besojnë në një Zot!

Secili nga ne thot se feja ime është me e mirë se e ati të fesë tjetër. Për çka njerzit të luftojn për Zotin, i cil ai është krijusi i gjithsisë, e ka kriju boten dhe njerzimin mbarë. Sa interesant!

Feri Arifi:Zoti është i vetëm nuk ka nevoj për ne

Zoti është bota e përtejme, mos i bënë njerzimit mëkat dhe të padrejta, se Zoti nuk ti falë mëkatet. Lufta në tokë nuk bahet për Zot, por për tokë dhe atdhe, lufta bëhet që ta mbrosh familjen nderin dhe kombin. Lufta bëhet me njerzit që të sulmojnë dhe të luftojnë në tokën tënde. Pra luftat e shumta janë bërë për fe dhe tokë e pasuri, me qe askush nuk e pranonë, secili njeri thot: Unë po luftoj për fe e Zot. E krejt vepron ndryshe. A e dini se të gjitha fetë besojnë në një Zot!

Secili nga ne thot se feja ime është me e mirë se e ati të fesë tjetër. Për çka njerzit të luftojn për Zotin, i cil ai është krijusi i gjithsisë, e ka kriju boten dhe njerzimin mbarë. Sa interesant!

Pse genjejn njerzit, e shpikin rrena, Zoti nuk thot të vriten njerzit pa faj për pasurin hajninë dhe interesin e dikujt.

About Post Author