Festivali poetik ” Drini i bardhë”-Bukurije Buçpapaj


Lidhjae Shkrimtarëve e Kosovës, lidhja e shkrimëtarëve e Shqipërisë dega Kukës , në ambientet e biblotekës kombëtare Prishtinë, hapën festivalin poetik ” Drini i bardhë”, sot mes gjithë krijuesve të ardhur nga Shqipëria, Kosova , deklamuan poezit e tyre konkuruese dhe unë deklamova poezinë time para jurisë e të ftuarve , ju falenderoj nga zemra jurinë e kryesinë e nderuar te lidhjes për këtë organizim dinjitoz.Respekte pa fund.E pranishme në këtë ngjarje të rëndēsishme ishte Rt21 ku më nderuan me intervistën që më bënë . Këtē intervistë do ta ndiqni të hënën.