Filmi i ri eksploron lidhjen midis UFO-ve, shpirtërores dhe të mbinatyrshmes


I publikuar nga Nub TV dhe i disponueshëm tani në YouTube, dokumentari – ​​është vazhdimi i filmit të mëparshëm të regjisorit Mark Christopher Lee .

Duke shfaqur intervista me një numër fytyrash të njohura në hapësirën e UFO-ve dhe paranormale, duke përfshirë ish-kërkuesin e UFO-ve të Ministrisë së Mbrojtjes, Nick Pope, Profesor Avi Loeb, mikpritësin më të përhumbur , Yvette Fielding dhe Evelyn Hollow të BBC-së Uncanny , dokumentari eksploron fenomenin e UFO-ve dhe lidhjen e tij me shpirtërore dhe paranormale.

Disa nga temat më specifike të mbuluara përfshijnë idenë se alienët mund të përdorin dimensione shtesë në kohë dhe hapësirë ​​për të udhëtuar në distanca të mëdha, lidhjen midis pamjeve të UFO-ve dhe zanave ose shpirtrave të tokës dhe mundësinë që fizika kuantike mund të shpjegojë si fantazmat ashtu edhe UFO-t.

Filmi prek gjithashtu teoritë konspirative të pushtimit të alienëve dhe idenë se UFO-t janë një fenomen metafizik që lidhet me aftësitë psikike dhe fuqitë e mendjes njerëzore.