Firma ofron 2,400 dollarë për të parë shfaqje paranormale


A do të shikonit shfaqje paranormale për 24 orë rresht? 

Një shërbim i transmetimit të dokumentarëve po paguan vullnetarët të ulen të shikojnë dokumentarë paranormalë për 24 orë.Ka pasur disa shfaqje mjaft ikonike televizive paranormale gjatë viteve, nga klasikja e Robert Stack ” Misteret e pazgjidhura ” tek ” Gjahtarët e Fantazmave ” më të fundit dhe gjithçka në mes.

Por pa marrë parasysh se sa adhurues mund të jeni të shfaqjeve të tilla, janë të paktë ata që do të ishin të lumtur të uleshin për 24 orë rresht duke shikuar asgjë përveç episodeve televizive paranormale njëri pas tjetrit.

Megjithatë tani, MagellanTV – një shërbim popullor i transmetimit të dokumentarëve me një katalog që tejkalon 1.500 dokumentarë dhe shfaqje – po u ofron vullnetarëve mundësinë për të fituar para shtesë duke bërë pikërisht atë.

Pjesëmarrësit do të paguhen 100 dollarë në orë (duke bërë një total prej 2,400 dollarësh gjatë 24 orëve), për të parë një përzgjedhje të shfaqjeve paranormale dhe më pas për të folur rreth tyre në mediat sociale më pas.Shfaqjet që mund të shikohen përfshijnë ‘ Nëna ime Flet me Alienët’ , ‘ Rrëfimet e një Rrëmbyesi Alien’ , ‘ Boogeymen: Monsters Among Us’ dhe ‘Weird or What with William Shatner’ .

“Pavarësisht nëse doni të provoni se nuk jeni një mace e frikësuar ose se jeni tifozi më i madh paranormal atje, tani është shansi juaj për ta bërë këtë … dhe të paguheni!” faqja e internetit lexon.

“Kandidati ynë ideal është i guximshëm dhe i gatshëm të përballet me frikën shqetësuese të paranormalit – aq sa ata janë të gatshëm ta transmetojnë atë për 24 orë rresht!”

About Post Author