Fjala po humbe peshë-Ruzhdi Keraj


autoriteti I fjales tretet me t’qeshunen e hipokritit

dhe me shakan e marre te t’pabesit

qe fjalen e treti dhe e shkeli me kambe

si shkele nji bythe cingare qe e hjedh ne toke

e pshtyn prej buzve

fjala po humbe peshe

ne gojen e lajkatarve qe se kan per gja

te bajne pis gjithkend dhe te lajkatojne

nji WC per pak favore ose se ja ba ves

fjala po futet ne memorjen e njerzve

si relike

na ishte dikur fjala me peshe sa besa e burrave e fiseve e shteteve!