“Fjongo në qiell”


Poeti Marash Mirashi ka botuar se fundmi librin poetik.Autori është shprehur rreth botimit:

  “Fjongo në qiell”, është libri im i ri poetik, të cilin sapo e kam marrë në dorë. Libri përmban 71 poezi lirike dhe është i ndarë në 5 cikle:”Dielli i fëmijërisë lind përditë””Stina e dhimbjes pa nënën””Dikur këputa një mollë””Askush nuk i del zot hënës””Plagë mbi lëkurën e trungut”Falenderoj botuesin, redaktorët, e në mënyrë të veçantë një përshpirtje për Bardin e Poezisë Shqipe, Frederik Rreshpja, për atë dedikim të 30 viteve më parë, për poezinë time! Faleminderit, Marashi!

About Post Author