Flisnin sytë tanë-Aferdita Selishtaj


Flisnin sytë tanë

Moj hënë e bukur

Në kujtime më kthenë

Kurë prisnim njëri-tjetrin

rrugët me kalldërëm

Nënë dritën e hënës

Ne rrinim në heshtje

Me yjet e qiellit

Ti na përshëndesje

Na e ndriçoje ti rrugën

Rrugën me kalldërëm

Me yjet na shoqëroje

Deri në mëngjesë

Me gjuhën e dashurisë

Flisnin sytë e tanë

Veç hënës dhe yjet

Dhe ne të dy bashkë

A. K. Selishtaj 16.8.2023