Florentina Skendaj-Dhe në më të errtën natë,një dritë do ndrij…


DHe nè mè tè errtèn natè,njè Dritè do ndrij…

☆ ☆ ☆

Atje,nè pritje tè njè zèri

Pèr ty s’do pèrdor bakèr havan,

po mollèzat e gishtrinjève tè mi ,

qè zemrès njèherèsh t’i kalojè ndijimi,

kènaqèsi pèr dikur!

Kèshtu e thamè,kur vula tè ndèrrojè duar!

☆ ☆ ☆

Hènè,moj e bukura hènè

Mè dukesh si e ndarè nè paralele,

About Post Author