“Folklori dhe etnokultura shqiptare e Pelagonisë”


Feri Arifi

Më 17.09.2022 Prof. Dr Mustafa Ibrahimi me dhuroj Librin:
“Folklori dhe etnokultura shqiptare e Pelagonisë” nga Maqedonia e autorit Prof. Dr. Mustafa Ibrahimi, më 543 faqe, i botuar në Shkup më 2022, është një Libër që ka vlera të mdha të kulturës artit dhe vendbanimeve vendore të këti vendi të vjeter historikisht shqiptarë dhe kurrë sllav, prandaj autorit i urojm shëndet dhe suksese në të ardhmen që askush nuk hyri kësaj pune nga frika në Zheginë për të shkruar një veper për shqiptarët e këti tereitori deri me tani, të lumët Profesor për këtë veper madheshtore. Ç’do të thotë pas atyre fjalë për fjale ku dhe i cili kuptimi i fjalës në fjalë e në fjalor shqip është i ilustruar me shembuj, sinonime e shprehje frazeologjike, veper kjo që ja vlen të lexohet. 

About Post Author