Fondi :”Avdurraman Meçaj” në bibliotekën:” Nermin Vlora Falaski”të universitetit:” Ismail Qemali


Në aktivitetin e dorezimit te fondit Avdurraman Mecaj në biblioteken:” Nermin Vlora Falaski”te universitetit:” Ismail Qemali morrën pjesë bashkëmoshatarë dhe të ftuar të tjerë.

Folën në këtë ceremoni:

Albert Habazaj

Gezim Llojdia

Spiro Caushi

Petraq Truja

Tea Memushi

Portreti i A.Mecaj është realizuar nga Nestor Jonuzi.

About Post Author