Foto pamflet:Toka i takon atij që e lëron! -Lezhë 2050 nga Edmond Kaceli


Satirë mix: Në vend të një artikulli!

Toka i takon atij që e punon!- Reforma Agrare 1946

“Toka e atij që e punon” dhe “atij që jeton aty” Ligji 7501

(Falenderojmë shokun Enver Hoxha!

Falenderojmë profesor dr. Sali Berisha dhe parlamentin e parë pluralist!

Falenderojmë kryeministrat Edi Rama e Giorgia Meloni!)

Lezhë 2050, zona rurale.

Imazhe te krijuara me intelegjence artificiale. nga E. Kaceli