Fotografi e klasifikuar e UFO-ve e vitit 1990 është shfaqur 32 vjet më vonë
  

Më në fund është zbuluar fotografia. Kredia e imazhit: Ministria e Mbrojtjes / Arkivi Kombëtar / Craig Lindsay
Më në fund është publikuar një foto e bërë nga dy burra që kanë parë një objekt të çuditshëm mbi Skoci në vitin 1990.
Më 4 gusht të atij viti, dy kuzhinierë të rinj kishin ecur në Parkun Kombëtar Cairngorms pranë Perthit, kur panë një objekt të çuditshëm në formë diamanti në qiell aty pranë.

Të tmerruar, burrat u fshehën pas disa shkurreve për të vëzhguar zanatin misterioz.

Pak më vonë, ata dëgjuan zhurmën e një avioni RAF që po afrohej. Aeroplani dukej se ndryshoi kurs dhe rrethoi UFO-n për një kohë përpara se të kthehej në kursin e tij origjinal.

Me dëshirën për të bërë një fotograftografi, njëri prej burrave drejtoi kamerën drejt qiellit dhe bëri disa foto.

Disa sekonda më vonë, objekti fluturoi lart në qiell dhe ishte zhdukur.
Të bindur se kishin parë një UFO, burrat ia kaluan fotografinë e tyre më të mirë një gazete lokale, megjithatë ajo iu dorëzua menjëherë Ministrisë së Mbrojtjes dhe nuk u publikua kurrë.

Imazhi do të qëndronte i klasifikuar, në fakt, për më shumë se 30 vjet derisa doli se oficeri në pension i RAF, Craig Lindsay kishte thyer protokollin duke vendosur një kopje të tij brenda tavolinës së tij.

Tani 83-vjeç, ai ishte shumë i lumtur për të ofruar imazhin në mënyrë që më në fund të shihte dritën e ditës.

Në mënyrë intriguese, ajo tregon saktësisht atë që dy burrat kishin përshkruar – një objekt në formë diamanti që rri pezull në qiell me avionin RAF të dukshëm që e rrethon atë në sfond.

Megjithatë, se çfarë saktësisht mund të ishte objekti, vazhdon të mbetet mister.

About Post Author