Frika lutet për frymë,e paqja lutet për jetë..!Fatbardha Zirka


Fatbardha Zirka

Ulërima sirenash, që ngjallin terrin

Breshëri bomba ,lëshohen rrufe..

Retë e zeza errësuan,gjthë qiellin

Diellin e fikën, mbuluar në flakë e tymin e zi

Qënja me e frikshme,”qënka njerëzimi “

Të kthyer “,në mosta dhe në vampirë”

Në frontet e mara, intrigat projektojnë luftrat..

Me lotët ngrenë dolli dhe gjakun sperkasin dhen.!

Lulet e posa çelura po i shkulin me rrënjë..

Si lën të lulëzojnë t’shpërndajnë aromë paqe!

Shpirtrat që dridhen ,tmerrin përshkruajnë..

Rënkimi dhe vdekja, po mbjellin vdekjen!

“Ata” nuk ndjenjën..nuk njohin fren…

Mjaftë, mjaftë më..”o shpirtra të grymur”

Shihni..në sytë e lotuar ,terrin fëminorë!

Frika lutet për frymë,e paqja lutet për jetë..!