Frymën më zë lluksi!Venetike Cako


Frymën më zë lluksi !

Më zë frymën lluksi, më mbyt si litari,

Po ashtu dhe gradiçelat e lartë,

Frik më fusin,sikur kërkojnë, qiellin të kapin.

Për pak hapsir un rend, e marë vrapin,

Të gjej natyrën, të mbushem me ajër,

Luleshqera të mbleth, kurorë ti vë ballit.

Por më kot vrapoj, e ndalë vrapin,

Nga do heth sytë, një pik ujë jam oqeanit,

Ku loti më rrëshket, e faqen më djeg si zjarri.

About Post Author