Ftesë për promovimin e dy librave
Diplomati Shaban Murati  në një njoftim ëm facebook shkruan:Kam kënaqësinë të ftoj miqtë, shokët, dashamirët dhe lexuesit në Shqipëri, Kosovë, Maqedoni, Mal të Zi, Luginën e Preshevës dhe në diasporë, për të marrë pjesë në promovimin e dy librave të mi të rij: “Deti midis Shqipërisë dhe Greqisë” dhe “Vetëvrasja diplomatike e Kosovës dhe e Shqipërisë”, botuar të dy në vitin 2021 nga Fondacioni i mirënjohur Çamëria “Hasan Tahsini”. Librat trajtojnë problematikat diplomatike më të mprehta dhe ende të pazgjidhura të shtetit dhe të kombit shqiptar me Serbinë dhe me Greqinë.
Ceremonia zhvillohet në datën 17 Nëntor 2021, ditën e mërkurë, ora 17.00, në Hotel “Tirana”. Pjesëmarrja jua na nderon. 

About Post Author