Fytyrë Ujk-Anila Ahmataj


Anila Ahmataj

Fytyrë Ujk

I mbyll sytë në terr errësire

Dhe i hap porsa zbardh

Përpara më shfaqen egërsira

Por edhe lule në livadh

Aty këtu dëgjoj një klithmë

Pak më vonë një melodi

Shoh të shfaqet një njeri fytyrë ujk

E pak më vonë një ujk njeri

I mbyll sytë sërish të fle

e herë mendoj zgjuar të rri

Më mire ditë sesa natë

Dritë hapsire në pafundësi..

Autore Anila Ahmataj

Shkëputur nga vëllimi me titull “Brenda Titullit Jam Unë”

About Post Author