George Knapp: “B.S dikur mori inteligjencën kozmike nga alienët”


Sovjetikët dyshohet se kishin kontaktuar me jashtëtokësorët përmes shikimit në distancë.

Gazetari amerikan dhe hetuesi i UFO-ve kaloi kohë në Rusinë Sovjetike për të hetuar eksperimentet e saj të shikimit në distancë.Në vitet 1990, Knapp, i cili nuk është i panjohur për të hetuar të çuditshmen dhe të pazakontën, vizitoi Bashkimin Sovjetik për të mësuar më shumë rreth programit të fshehtë të shikimit në distancë të Rusisë.

Gjatë vizitës së tij, ai u takua me gjeneral-lejtnant Alexei Yurievich Savin, i cili me sa duket ishte mjaft i etur për të bërë publike informacione rreth përpjekjes.

“Ai na tregoi disa filma stërvitor ku ata merrnin një marinar rus, e ulnin në fund të një anijeje dhe më pas i kërkonin të identifikonte se ku ndodheshin asetet e tjera detare përreth saj, pa qenë në gjendje të shihte nga dritarja dhe t’i shihte ato. “- tha Knapp për podcastin Weaponized .

“Dhe ata ishin vërtet të saktë, tepër të saktë, të paktën në këtë film.”

Ndoshta gjëja më e shquar nga të gjitha, megjithatë, ishte pretendimi i tij se rusët kishin përdorur shikimin në distancë për të komunikuar me entitete jashtëtokësore shumë larg në hapësirë.

“Ata po projektojnë vetëdijen e tyre në kozmos dhe më pas hasin dikë tjetër që ka një bisedë me ta ose ndan informacione me ta ose ndan imazhe me ta,” tha ai.

“Disa prej tyre shkruanin gjëra pothuajse si kanalizimi, ose vizatonin fotografi.”

Megjithatë, deri më sot, asnjë provë përfundimtare e këtyre eksperimenteve nuk është zbuluar ndonjëherë.