Gezim i poetit-Nebi Dragoti


Skice

– Gezohet poeti, kur ia lexojne dhe vleresojne poezine..

– Gezohet poeti, kur lexuesi gjen art te vertete tek poezia.

– Gezohet poeti, kur vargjet per perrmbajtjen e shendosh, lexuesi ia meson permendsh.

-Gezòhet poeti, kur sheh se vepra e tij ka vlere.

– Gezohet poeti, kur ndjen se vepra e tij ka jetegjatesi.

– Gezohet poeti, kur vepra e tij behet njesh me problematikat qe ka shoqeria dhe kur kjo krijimtari jeton neper kohera…

…- Atehere, po,poeti ka dhene art…