Gezim Llojdia-Anija kozmike aliene u gjet në Hënë me trupa nga misioni:” Apollo 19″:Ja e vërteta!Gezim Llojdia
1.
Si fillim po saktësojme disa të dhëna nxjerr nga energjia e mediumeve qe përkojnë me ndihmën e alienëve.
1.

a-Anija kozmike është gjetur në Hënë ishte e lashtë siç dëshmohet, por vjetërsia e saj nuk është 1.5 milion vjet ,por 0.5.milion vjet.
b-Qëllimi i ardhjes ka qenë ekslporimi i tokës dhe sjellja e energjisë së alienëve.Edhe sot pas 0.5 milion vjet ajo ka ende energji ,por të zbehtë.
3.
Nuk është gjetur nga Apollo 20 ,por nga Apollo 19.
4.
Ata qe pretendojnë se kanë gjetur trupa aliene,humanoidë është i vërtetë pohimi i astronautit,por ato trupa humanoid janë vërtetë aliene,por nuk janë alien të vërtetë,janë manekin ,robotë ose trupa të krijuar nga alienët për misionin e tyre.
c-Anijet aliene nuk kthehen me ne dedtinacuonin nga ku janë nisur.Ato lihen ne vendin ku ishin paracaktuar ngase ato ruajnë edge sot rreth 0.5 milion vjet energji
2.
Le të shqyrtijmë faktet e bëra publike.

…Në vitin 1976, u nis misioni Apollo 20, i cili përfshinte: William Rutledge, Aleksei Leonov dhe Leona Snyder. Ata arritën të zbarkojnë me anije, të futen brenda, të inspektojnë brendësinë…
3.
V.Verma shkruan:
…Historia zyrtare na tregon se 17 misione u nisën midis viteve 1961 dhe 1975, nga të cilat 11 ishin me njerëz (Apollo 7 deri në Apollo 17). Gjatë kësaj kohe, u bënë 6 ulje të suksesshme në sipërfaqen hënore. Fluturimet Apollo 18, 19 dhe 20 u anuluan për shkak të mungesës së vlerave të reja shkencore në dëm të madh të buxhetit të shtetit dhe taksapaguesve. Megjithatë, në vitin 2007, gazetari italian i pavarur Luca Scantamburlo mori një intervistë me shkrim me William Rutledge, i cili pretendon se është anëtar i misionit sekret Apollo 20.
Sipas tij, ai ka qenë punonjës i Bell Laboratories dhe ka shërbyer në Forcat Ajrore të SHBA. Rutledge tërhoqi vëmendjen e publikut duke filluar të shpërndajë fotografi dhe video të misionit Apollo 20 në internet në vitin 2007, i cili kapi të njëjtën anije kozmike dhe pilotët e saj.
…Anija kozmike aliene e gjetur në Hënë me trupa të huaj.
Cili është thelbi i informacionit nga Rutledge?
Ai pohoi se gjatë misionit Apollo 15 në hënë, një objekt i paidentifikuar i krijuar nga njeriu u zbulua dhe u fotografua në sipërfaqen e tij.
Gjatë misioneve 16 dhe 17 u bënë disa fotografi të tjera dhe u krye zbulimi i terrenit nga orbita.
Detyra e misioneve 18 dhe 19 (që nuk ishte më zyrtarisht) nuk është vërtet e qartë: Rutledge thotë vetëm se gjatë këtyre misioneve, ndodhën një sërë problemesh, si rezultat i të cilave humbën të dhënat e kërkimit. Fillimisht ishte planifikuar të ulej pranë një anijeje aliene dhe ta studionte atë duke përdorur rover.
Historia zyrtare na tregon se 17 misione u nisën midis viteve 1961 dhe 1975, nga të cilat 11 ishin me njerëz (Apollo 7 deri në Apollo 17). Gjatë kësaj kohe, u bënë 6 ulje të suksesshme në sipërfaqen hënore. Fluturimet Apollo 18, 19 dhe 20 u anuluan për shkak të mungesës së vlerave të reja shkencore në dëm të madh të buxhetit të shtetit dhe taksapaguesve. Megjithatë, në vitin 2007, gazetari italian i pavarur Luca Scantamburlo mori një intervistë me shkrim me William Rutledge, i cili pretendon se është anëtar i misionit sekret Apollo 20.
Sipas tij, ai ka qenë punonjës i Bell Laboratories dhe ka shërbyer në Forcat Ajrore të SHBA. Rutledge tërhoqi vëmendjen e publikut duke filluar të shpërndajë fotografi dhe video të misionit Apollo 20 në internet në vitin 2007, i cili kapi të njëjtën anije kozmike dhe pilotët e saj.
Anija kozmike Alien e gjetur në Hënë me trupa të huaj
Cili është thelbi i informacionit nga Rutledge? Ai pohoi se gjatë misionit Apollo 15 në hënë, një objekt i paidentifikuar i krijuar nga njeriu u zbulua dhe u fotografua në sipërfaqen e tij.
4.

Në vitin 1976, u nis misioni Apollo 20, i cili përfshinte: William Rutledge, Aleksei Leonov dhe Leona Snyder. Ata arritën të zbarkojnë pranë anijes, të futen brenda dhe të inspektojnë brendësinë e anijes dhe trupat e pilotëve. Një nga burimet tha se jo vetëm i kanë ekzaminuar trupat, por kanë marrë me vete edhe kokën e njërit prej trupave.
…Dimensionet e anijeve ishin :
3370 x 510 metra; mosha vlerësohet në 1.5 milion vjet, brenda, ka shumë shenja të jetës biologjike: fotografi të bimësisë në pjesën e motorit të anijes, gurë në formë trekëndore që nxjerr një lëng të verdhë që ka disa veti mjekësore, mjekim trupash të vogla (rreth 10 cm) që jeton në një rrjet tubash. “qelqi” që shpojnë të gjithë anijen.
ata gjetën një humanoid, femër, 1.65 metra.
Ajo kishte organe gjenitale, flokë, gjashtë gishta (supozojmë se matematika bazohet në një duzinë). Ajo ishte një pilote, kishte një pajisje aerobatike të lidhur me gishtat dhe sytë e saj, trupi nuk kishte rroba dhe duhej të prisnin dy kabllo të lidhura me hundën pa vrima . Leonov e shkëputi pajisjen nga sytë. Mpiksjet e gjakut ose bio-lëngjet shpërthejnë dhe ngrinë në gojë, hundë, sy dhe pjesë të trupit. Disa pjesë të trupit ishin në gjendje jashtëzakonisht të mirë, flokët dhe lëkura mbroheshin nga një shtresë e hollë transparente mbrojtëse. Gjendja nuk dukej as e vdekur dhe as e gjallë. Kabina ishte plot me mbishkrime dhe formohej nga tuba gjashtëkëndor të gjatë e të zbrazët.
6.
Misionet Apollo 19 & 20.
Nga ana tjetër, mund të merret me mend vetëm se kjo ishte anija e Anunnaki, për të cilën shkruante Sitchin ose disa djem të tjerë.
Dyshimet shkaktohen nga numri i gishtërinjve, këta humanoidë kanë 12 prej tyre (6 në secilën dorë), dhe ne e dimë se Anunnaki përdorën sistemin e numrave heksadecimal dhe në të gjitha afresket, ata kanë pëllëmbët me 5 gishta.
Ne gjithashtu e dimë se Anunnaki kishte një mision paralel në orbitën e ulët të Tokës: një pjesë e tyre punonte në Tokë, pjesa tjetër mbeti në anijen amë. Mund të jetë që ata përdorën hënën dhe një nga anijet mbeti atje. Një fakt tjetër interesant është se ekipi i inxhinierëve që zbatuan në fakt projektin Apollo drejtohej nga Wernher von Braun, i cili gjatë Gjermanisë naziste punoi në dobi të Rajhut të Tretë, duke krijuar për ta raketat e famshme V-2.
Braun erdhi në Amerikë së bashku me shumë shkencëtarë të tjerë gjermanë të larguar nga Gjermania si pjesë e Operacionit Paperclip në vuyin1945. Dhe përparimi kolosal teknologjik i inxhinierëve të Rajhut të Tretë ndodhi për shkak të bashkëpunimit me shoqëritë okulte të Ahnenerbe dhe Vril, të cilët morën informacion nga egregorët e lashtë të perëndive të lidhura me qytetërimin tonë.
Braun pati një zinxhir interesant ngjarjesh: shoqëritë okulte gjermane -> shpërngulja në SHBA -> duke punuar në një program hapësinor -> duke e shkruar një anije kozmike aliene, mund të jetë e tillë që këshillojë nazistët.
Ai mbijetoi në vitin 1977 dhe pa nisjen e Apollo 20 dhe, për më tepër, sipas Ruledge, ishte personalisht në fillim.
7.

…Anija kozmike Anunnaki 1.5 milion vjeçare u gjet në Hënë me trupa të huaj gjatë misionit të fshehtë Apollo 20,
shkruan:Kaustubh Chowdhary.

…Mund të kemi mësuar shumë për hënën nga misionet Apollo, por nuk i kemi zgjidhur të gjitha misteret e saj. Ka gjëra të ndryshme misterioze që janë vërejtur në sipërfaqen hënore. Por kjo histori për një anije kozmike Anunnaki që u gjet në sipërfaqen hënore gjatë misionit të fshehtë Apollo 20 me siguri do t’ju japë të dridhura. Sipas një raporti zyrtar, ndërmjet viteve 1961 dhe 1975, u nisën 17 misione, nga të cilat 11 ishin misione me njerëz (Apollo 7 deri në Apollo 17) . Gjatë kësaj periudhe u bënë gjashtë ulje të suksesshme hënore . Fluturimet jashtëzakonisht të shtrenjta të Apollo 18, 19 dhe 20, u anuluan për shkak të mungesës së vlerave të reja shkencore.
Tuba të gjata gjashtëkëndore të zbrazëta përbënin strukturën e kabinës së anijes kozmike, e cila ishte e stolisur me mbishkrime. Nga mbishkrimi dhe gjashtë gishtat e alienit, mund të dyshohet se ishte një anije kozmike Anunnaki. Gjithashtu, Anunnaki përdori numërimin heksadecimal. Kjo është arsyeja pse ka 6 gishta në dorën e alienit. Një anije kozmike e ngjashme u përmend gjithashtu nga shkrimtari i lashtë astronaut Zecharia Sitchin . Përveç aktivitetit të tyre në Tokë, Anunnaki kishin edhe një qëllim dytësor në orbitën e ulët të Tokës, për të cilin të gjithë janë të vetëdijshëm. Ndoshta një nga anijet kozmike u ul në Hënë dhe qëndroi atje. Kjo anije kozmike e rrëzuar mund të jetë e njëjta anije kozmike Anunnaki.
8.

Pse wikipedia e mbulon këtë fakt duke e quajtur mashtrim?
Mashtrimi i Apollo 20,shkruhet atje .
Mashtrimi i Apollo 20 është një histori false e treguar në një seri videosh në YouTube për një mision hënor me ekuipazh amerikan që zbuloi prova të një qytetërimi jashtëtokësor në anën e largët të Hënës .
Ky artikull ka të bëjë me mashtrimin. Për misionin e vërtetë të caktuar Apollo 20, shihni Misionet e anuluara të Apollo-s . Misionet vijuese hënore .
Mashtrim
Në prill 2007, videot filluan të shfaqen në YouTube me emrin e përdoruesit “retiredafb” duke treguar historinë e jashtëzakonshme të Apollo 20, një mision sekret hënor që vërtetoi përfundimisht ekzistencën e jetës inteligjente, aliene në Hënë. Më pas, më 23 maj 2007, ufologu italian Luca Scantanburlo intervistoi një burrë që e identifikoi veten si William Rutledge, një astronaut amerikan në pension që jetonte në Ruandë . Rutledge pretendoi se ishte komandanti i ekuipazhit të Apollo 20 dhe se ishte pronar i llogarisë “retiredafb”. Megjithatë, Scantanburlo nuk u takua kurrë personalisht me Rutledge sepse ai e kreu intervistën në Yahoo!
Gjatë intervistës, Rutledge pretendoi se Apollo 20 ishte një mision top-sekret i nisur në mesin e gushtit 1976 nga Baza e Forcave Ajrore Vandenberg në Santa Barbara, Kaliforni , i kryer së bashku nga Shtetet e Bashkuara dhe ish- Bashkimi Sovjetik . Ai pretendoi se anëtarët e tjerë të misionit ishin amerikanja Leona Snyder (një person në dukje fiktiv) dhe ish-kozmonauti sovjetik Alexei Leonov , qenia e parë njerëzore që eci në hapësirë . Vendi i supozuar i uljes së misionit ishte afër kraterit Guyot , një veçori pranë kraterit shumë më të madh Delporte . Rutledge tha se videot tregojnë se ai dhe Leonov zbuluan mbetjet e një qytetërimi të lashtë hënor.Ai tha gjithashtu se ata sollën artefakte në Tokë për studim, duke përfshirë një humanoid femër në letargji.

Videot e para të Apollo 20 u shfaqën në YouTube në ditën e 1 prillit , një aluzion se historia nuk ishte asgjë më shumë se një shaka e përpunuar. Megjithatë, videot u zhvendosën në Revver.com (një uebsajt tjetër i zhdukur) gjithashtu nën emrin e përdoruesit retiredafb. Video të tjera janë të shpërndara në YouTube të postuara nga disa përdorues të llogarive të ndryshme, duke e bërë të vështirë përcaktimin e identitetit të vërtetë të mashtruesit. Çdo video vazhdon të tërheqë mijëra shikime.
Pavarësisht pamjes realiste të videove, amatorët i kanë zhbllokuar lehtësisht në YouTube dhe gjetkë në internet.
Videot janë të shkurtra, secila zgjat vetëm disa minuta. Nëse shikohen në sekuencën e tyre të synuar, ato tregojnë një histori të pjesshme të misionit faux, duke filluar me astronautët që hipën në Apollo 20 dhe duke përfunduar me “zbulimet” e jashtëzakonshme në Hënë. Ato përfshijnë imazhet e mëposhtme:
Planet e fluturimit të Apollo 20 dhe arnimet e misionit
 Nisja e Apollo 20
 William Rutledge duke ecur në Hënë
 Rrënojat e një anije kozmike aliene
 Rrënojat e një qyteti të huaj
 Trupi i një aliene femër në dimër, me nofkën Mona Lisa nga përdoruesit e YouTube.
Autorët
Shkrimtarja e International Business Times , Mary-Ann Russon, ka sugjeruar se autori i mashtrimit i vetë-rrëfyer është videografi/artisti francez Thierry Speth. Megjithatë, faqja e internetit me pranimin e Speth, Need2know.eu, nuk ekziston më, as faqja personale e Speth. Megjithatë, faqja me pranimin e Speth është pjesërisht e disponueshme kur shfletoni arkivat e internetit. Gjithashtu, më shumë video të lidhura me llogari të tjera janë shfaqur në YouTube për Apollo 20, duke sugjeruar se më shumë se një person po e mban gjallë mashtrimin.
E vërteta pas mashtrimit
Ashtu si shumë mashtrime, kjo histori është një përzierje faktesh dhe trillimesh. Pika fillestare për të janë fotot që astronautët e NASA -s kanë bërë në vitin 1971 ndërsa ishin në orbitë hënore gjatë misionit Apollo 15 , misioni i katërt që zbarkoi njerëzit në Hënë. Fotot tregojnë se çfarë duket si një objekt në formë puro që qëndron në një krater hënor. Mashtruesi me sa duket i përdori këto foto për të krijuar imazhin e një anije kozmike aliene të shënuar në xhep në Hënë. Fotot e NASA-s janë të vërteta. Megjithatë, NASA kurrë nuk pretendoi se ato përfshijnë imazhe të anijeve kozmike aliene. Objekti në fjalë me sa duket nuk është gjë tjetër veçse një pjesë natyrore e terrenit hënor. Fotot e Apollo 16 të të njëjtit krater të marra një vit më vonë nuk tregojnë dëshmi të strukturave artificiale.
Në të vërtetë, Apollo 20 ishte një mision që nuk fluturoi kurrë. Ishte një nga tre misionet hënore që NASA anuloi pasi Kongresi reduktoi fondet e saj, duke përfshirë misionet Apollo 18 dhe 19. Misioni i fundit hënor me ekuipazh ishte Apollo 17 , i nisur në vitin 1972. Misioni tjetër me ekuipazh që përdori një anije kozmike Apollo ishte Skylab 2 i nisur më 25 maj 1973, e ndjekur nga Skylab 3 dhe Skylab 4 ( Skylab 1 ishte një mision pa ekuipazh që nisi stacionin hapësinor Skylab në orbitën e Tokës). Misionet Skylab u pasuan nga Projekti i Testit Apollo-Soyuz , i koordinuar nga Shtetet e Bashkuara dhe ish- Bashkimi Sovjetik,në vitin 1975.
Disa nga etapat për raketat Saturn V të destinuara për tre misionet hënore të anuluara të NASA-s ishin ndërtuar tashmë përpara anulimit të tyre. Sipas historisë së mashtruesit, të gjitha këto janë përdorur për zbarkimet hënore të misioneve Apollo 18, 19 dhe 20. Në realitet NASA përdori njërën prej tyre për të nisur Skylab në orbitë në vitin 1973. Të tjerat janë të ekspozuara në tre qendra hapësinore amerikane: Qendra Hapësinore John F. Kennedy pranë Cape Canaveral, Florida; Qendra Hapësinore Johnson në Hjuston, Teksas; dhe Qendrën Hapësinore dhe Raketore të Shteteve të Bashkuara në Huntsville, Alabama.
Arnimi i misionit të mashtrimit të Apollo 20
Arnimi i misionit ‘rekreacion’ sugjeron emrat e ekuipazhit si, “Rutledge – Snyder – Leonov” (William Rutledge – Leona Marietta Snyder – Alexei Leonov), me një frazë latine nga “Bucoliche” e Virgilio (IX, 50), zdrukthëtar tua poma nepotes , që përkthehet si, – nipërit (pasardhësit) tuaj do të mbledhin mollët tuaja . Arnimi devijon nga plani aktual, por i abortuar, copëza tekstile e NASA-s për misionin Apollo 20, me ekuipazhin kryesor të ngulitur si, “Roosa – Lind – Lousma” ( Stuart Roosa – Don Leslie Lind – Jack R. Lousma ), e cila ishte planifikuar për të zbritur në kraterin Tycho për të testuar një mision takimi me një tokëzues të mëparshëm pa ekuipazh.
Në kulturën popullore
Mashtrimi i Apollo 20 u diskutua në Aliens on the Moon: The Truth Exposur , një dokumentar televiziv i drejtuar nga producenti televiziv amerikan Robert Kiviat i cili u publikua më 20 korrik 2014 në SyFy Channel .
Shiko gjithashtu
 Apollo 18 , një film i vitit 2011 me premisën se misioni Apollo 18 në fakt u nis dhe u ul në Hënë.

kjo fotografi nuk paraqet te vrteten

About Post Author