Gezim Llojdia-Nostradamus parashikoi krizë dhe një “zjarr qiellor” në Mars


Gezim Llojdia

1.

Nostradamus, të cilin ne e quajmë me emrin e një astrologu të famshëm francez, bëri shumë parashikime në lidhje me këtë tokë para vdekjes së tij në 1556 es. Siç e dini që parashikimet e Nostradamusit për vitin 2023 ndodhin në mënyrë universale, pothuajse 70 për qind e parashikimeve të tij kanë rezultuar të jenë të vërteta.  Siç u tha nga Nostradamus se në vitin 2019, një epidemi e tmerrshme do të përhapet në të gjithë botën nga e cila do të vdesin miliona njerëz.

2.

Parashikimi i bërë nga Nostradamus në kontekstin e vitit 2023 duket se po del i vërtetë tani, sipas parashikimeve të Nostradamus për vitin 2023 , ka dëshmuar edhe pikëpamja e tij në lidhje me kryeministrin Narendra Modi për të cilën ai tha se një Indi e tillë, do të ketë një udhëheqës që do të rrisë lavdinë e Hindutvës. 

Industrialisti i njohur Elon Musk do të jetë në krye të garës për të investuar në Mars. Ai kishte parashikuar tashmë se njeriu do të ishte në Mars deri në vitin 2029 si Elon Musk, John. Sipas parashikimit të tij, informacioni do të merret për të zbritur në Mars deri në vitin 2023, është vërtetuar.

3.

Vështrim i përgjithshëm i Parashikimit të Nostradamusit 2025

Titulli i artikullit Parashikimet e Nostradamusit për vitin 2023
Nostradamusi i famshëm përSi astrolog 
Lindur më 1503
Libri i botuar nga Nostradamus Më 1556
Përqindja e vërtetë e parashikimit të Nostradamusit 70 për qind
Informacioni tjetër Të dhëna në nenin 
Parashikimet nga Nostradamus Parashikoni në nenin 

4.

Kanë mbetur vetëm pak ditë nga fillimi i vitit të ri, ndërkohë kanë nisur të dalin edhe parashikimet e njohura franceze të astrologut Nostradamus  . Ky parashikim është bërë nga Nostradamus shumë vite më parë, nga të cilat shumë janë bërë realitet. Dhe duket se po ndodh. 

Parashikimet për qindra vitet e ardhshme janë shkruar nga Nostradamus në librin e tij në vitin 1556 es vetëm sepse Nostradamus ishte një astrolog i madh, ai kishte shumë njohuri për astrologjinë, duam të themi se ai mund të shikonte edhe në të ardhmen. 

Siç janë bërë parashikimet e Nostradamus 2023, sipas kësaj, mund të ketë një luftë të ashpër në vitin 2023, kjo është parashikuar qindra vjet më parë nga Nostradamus, kështu që sot mund ta shohim këtë luftë duke e lidhur me luftën e Rusisë dhe Ukrainës. 

Përveç kësaj, mosmarrëveshjet e ndërsjella po dalin në pah edhe në shumë vende të tjera. Sot, sipas parashikimeve të Nostradamus 2023, e gjithë bota është ndarë në dy grupe. Në këtë kontekst, nuk do të ishte gjë e madhe të thuhet se në vitin 2023 do të krijohet situata e luftës botërore. Kjo tashmë është parashikuar nga Nostradamus.

Siç u tha nga Nostradamus në librin e parashikimeve të Nostradamusit, se në vitin 2023 çmimet e ushqimeve mund të rriten në mënyrë të egër. Kafshatën mund t’i rrëmbehet publikut, njerëzit mund të vijnë në prag të urisë, sot një situatë e ngjashme po del në pah në shumë vende përfshirë Pakistanin, Bangladeshin, Nepalin, Butanin dhe shumë vende të tjera ku uria po përhapet. 

Sipas Nostradamus deri në vitin 2023, temperatura e tokës do të fillojë të rritet me shpejtësi, si rezultat i së cilës niveli i ujit në det do të rritet në mënyrë të egër dhe uji i detit do të marrë një formë të rrezikshme.

5.

Parashikimet e Nostradamusit për Modin.

Në vitin 2014, cila parti do të mbajë pushtetin politik, cila parti politike do të pushojë së ekzistuari, Narendra Modi do të bëjë betimin si Kryeministër më 26 maj. Sipas parashikimeve të Nostradamus për Modin, ky informacion është bërë 500 vjet më parë sot. 

Është dhënë tashmë nga Nostradamus se Narendra Modi do të mbajë pushtetin për 20 vjet. Parashikimet e Nostradamusit për Modin Çfarë u parashikua nga askush tjetër përveç astrologut të njohur dhe profetit të njohur Nostradamus.

6,

Parashikimet e Nostradamusit 2023 në Indi.

Këtu na u dha informacion nën parashikimet e Nostradamusit 2023 Në Indi se shumica e parashikimeve që u përmendën në shekullin e 16-të janë përfshirë në formën e gjëegjëzave. Nga diktatura e Hitlerit dhe sulmi ndaj Qendrës Botërore të Tregtisë e deri te konflikti i madh midis dy vendeve u përmend gjithashtu nga Nostradamus në librin e tij, kështu që mund të konkludojmë në bazë të parashikimeve të Nostradamusit 2023 në Hindi se nga Nostradamus,Parashikimet e bëra rezultojnë të jetë e vërtetë deri në 70% nga 100%.

7.

Pyetjet e shpeshta në lidhje me parashikimet e Nostradamus për vitin 2023.

Nga ishte Nostradamus?

Profeti dhe astrologu i famshëm Nostradamus ishte banor i Francës.

Pse Nostradamus ishte popullor?

Nostradamus ishte popullor për parashikimin e së ardhmes së tij.

Kur lindi Nostradamusi?

Nostradamus lindi në vitin 1503 es.
8.

Michel de Nostradamus, i cili jetoi në Francën e shekullit të 16-të, ishte aq i njohur për parashikimet e tij për të ardhmen, saqë emri i tij është bërë sinonim me idenë e profetizimit të ngjarjeve të së ardhmes.

Ai shkroi një libër – ‘Les Propheties’ – i cili ende analizohet dhe referohet edhe sot e kësaj dite.

Se si duhet të interpretohen saktësisht shkrimet e tij, megjithatë, mbetet në dorën e individit, me disa që argumentojnë se ai ka parashikuar saktë shumë ngjarje të mëdha dhe të tjerë pohojnë se parashikimet janë shumë të paqarta për të thënë me siguri në një mënyrë ose në tjetrën.

Për vitin 2023, Nostradamus bëri disa parashikime intriguese, duke përfshirë sa vijon:

“Asnjë abat, murgj, asnjë fillestar për të mësuar;

mjalti do të kushtojë shumë më tepër se dylli i qiririt,

aq i lartë çmimi i grurit,

Ai njeri është i trazuar,

shoku i tij të hajë në dëshpërimin e tij.”

Është e lehtë të imagjinohet se kjo i referohet krizës aktuale të kostos së jetesës – dhe madje duket se sugjeron se, duke qenë të paaftë për të përballuar ushqimin!

Një tjetër parashikim për vitin 2023 është si vijon:

“Shtatë muaj luftë e madhe, njerëz të vdekur nga e keqja.

Ruen, Evreux nuk do t’i bjerë mbretit.
 “

A mund të jetë kjo një referencë për luftën në Ukrainë, apo diçka tjetër?

Pastaj përsëri, ndoshta nuk ka të bëjë fare me ndonjë ngjarje të botës reale.

Për të përfunduar parashikimet e tij, Nostradamus iu referua gjithashtu një fatkeqësie të dukshme në Mars, ose, më konkretisht, “një zjarr qiellor kur dritat e Marsit do të fiken”.

A mund të lidhet kjo me një mision të ardhshëm në Mars?