Gëzim Llojdia-Ufo-t nga qielli i Ukrahinës në qiejt e gjithë botës


Gëzim Llojdia

1.

UFO-t kozmike dhe “fantomike” janë në të gjithë qiejt e Ukrainës, pretendon raporti i qeverisë  të paktën një javë më parë. Mirëpo dukurit të tilla janë parë në qiejt e gjithë botës.Pra paska ardhur momenti, që dikur Baba Vanga e kishte parashikuar,Ufot do të shfaqen në qiejt e botës dhe do të jenë të dukshme. Madje shenjtorja me energji aliene e kishte çuar kohën tre muaj më parë në qershor,por ajo që duhet kuptuar është se koha jonë me atë të planetit psh Mars nuk është e njëjtë.  Por nga vijnë Ufo-t që i kanë dërguar alienët. Prandaj në shumicën e parashikimeve gabohet me kohën.

Sepse shenjtorët e tokës e japin atë më kohën e tyre të tokës,por në fakt duhet dhënë me atë të planetit nga ku janë nisur Ufo-t. Ufo-t janë mjete që i përdorin alienët për të realizuar qëllimet e tyre duke qenë krijues të gjithësisë ,ata kanë mundësi dhe energji për të dërguar në skajet më të largët të universit mjetet e tyre. Energjinë  e tyre ata e shpërndajnë pikërisht me këto  mjete  ose makineri si dhe me asteroidet,kometat apo planetet. Ende NASA nuk po i përgjigjet këtij realiteti,ngase ajo vepron me ligjet e shkencës,ndërsa alienët  veprojnë me energjinë e tyre që është diametralisht e kundërt. Dhe shumë ligje  që ne kemi këtu atje nuk ekzistojnë ose ata i kanë sfiduar.

2.

Çfarë u pa nga UFO-t në Ukrainë?

Astronomët vëzhguan dhjetëra objekte që “nuk mund të identifikohen shkencërisht”.qielli mbi Kiev është i mbushur me objekte të paidentifikuara fluturuese (UFO), sipas një raporti të ri nga Observatori Kryesor Astronomik i Akademisë Kombëtare të Shkencave të Ukrainës. Natyrisht, duke pasur parasysh se Rusia dhe Ukraina kanë qenë të kyçur në një luftë disamujore që mbështetet shumë në avionë dhe dron, ka të ngjarë që shumë nga këto të ashtuquajtura UFO janë mjete ushtarake që duken shumë fluturuese për t’u identifikuar, ka një agjenci e inteligjencës amerikane. spekuluar. I publikuar në bazën e të dhënave të paraprintimit arXiv (hapet në skedën e re), raporti – i cili ende nuk është rishikuar nga kolegët – përshkruan hapat e fundit që kanë ndërmarrë astronomët ukrainas për të monitoruar objektet me lëvizje të shpejtë dhe me shikueshmëri të ulët në qiellin e ditës mbi Kiev dhe fshatrat përreth. Duke përdorur kamera të kalibruar posaçërisht në dy stacione meteorologjike në Kiev dhe Vinarivka, një fshat rreth 75 milje (120 kilometra) në jug, astronomët vëzhguan dhjetëra objekte “që nuk mund të identifikohen shkencërisht si fenomene të njohura natyrore”, thuhet në raport. Ne vëzhgojmë një numër të konsiderueshëm objektesh, natyra e të cilave nuk është e qartë,” shkroi ekipi. “Ne i shohim ato kudo.” Studiuesit i ndanë vëzhgimet e tyre UAP në dy kategori: “kozmikë” dhe “fantoma”. Sipas raportit, kozmikët janë objekte me shkëlqim që janë më të shndritshëm se qielli i sfondit. Këto objekte janë caktuar me emrat e zogjve – të tillë si “i shpejtë”, “skifter” dhe “shqiponja” – dhe janë vëzhguar duke fluturuar vetëm si dhe në “skuadrone”, shkroi ekipi. Në të kundërt, fantazmat janë objekte të errëta, që zakonisht duken “plotësisht të zeza”, sikur thithin të gjithë dritën që bie mbi to, shtoi ekipi. Duke krahasuar vëzhgimet nga dy observatorët pjesëmarrës, studiuesit vlerësuan se fantazmat variojnë nga 10 deri në 40 këmbë (3 deri në 12 metra) të gjera dhe mund të udhëtojnë me shpejtësi deri në 33,000 mph (53,000 km/h). Për krahasim, një raketë balistike ndërkontinentale mund të arrijë shpejtësi deri në 15,000 mph (24,000 km/h), sipas Qendrës për Kontrollin e Armëve dhe Mospërhapjen (hapet në skedën e re). Studiuesit nuk spekuluan se çfarë mund të jenë këto UFO. Përkundrazi, punimi i tyre fokusohet në metodat dhe llogaritjet e përdorura për të zbuluar objektet. Megjithatë, sipas një raporti të vitit 2021 nga Zyra e Drejtorit të Inteligjencës Kombëtare të SHBA (ODNI), ka të ngjarë që të paktën disa UAP të jenë “teknologji të vendosura nga Kina, Rusia, një komb tjetër ose një ent joqeveritar”. Duke pasur parasysh pushtimin e vazhdueshëm rus të Ukrainës, i cili filloi në shkurt 2022, është e arsyeshme të dyshohet se disa UAP të përshkruara në raportin e ri mund të jenë të lidhura me mbikëqyrjen e huaj ose teknologjitë ushtarake. Sipas raportit të ODNI, shpjegime të tjera të mundshme për UAP përfshijnë “rrëmujën e ajrit”, të tilla si zogjtë dhe balonat; dukuritë atmosferike, si kristalet e akullit; ose projekte të klasifikuara qeveritare. As raportet e SHBA dhe as Ukraina nuk ngrenë mundësinë e vizitorëve jashtëtokësorë. Tregon histori – 9 justifikime të çuditshme, shkencore se pse njerëzit nuk kanë gjetur ende alienët – Orë UFO: 8 herë qeveria kërkoi disqe fluturuese – Përshëndetje, tokësorë! 8 mënyra se si alienët mund të na kontaktojnë Qeveria e SHBA ka rinovuar hapur interesin e saj për hetimet e UAP që nga viti 2017, kur disa video të marra nga avionët e marinës amerikane (hapet në skedën e re) dolën në media. Videot tashmë famëkeqe treguan avionë të paidentifikuar duke lëvizur në mënyra në dukje të pamundura, pa asnjë shpjegim. Qeveria më pas deklasifikoi pamjet dhe së fundmi zbuloi se ekzistojnë më shumë pamje ushtarake të takimeve me UAP, megjithëse Departamenti i Mbrojtjes (DOD) nuk do t’i publikojë ato për shkak të “shqetësimeve të sigurisë kombëtare (hapet në skedën e re). Në fillim të këtij viti, Kongresi miratoi fondet për DOD për të hapur një zyrë të re të fokusuar ekskluzivisht në menaxhimin e raporteve të shikimeve të UFO-ve (hapet në skedën e re) nga ushtria amerikane. Autorët e raportit të ri të UAP nga Ukraina shtuan se Akademia Kombëtare e Shkencave e vendit është e interesuar të kontribuojë në këtë kërkim të vazhdueshëm. Botuar fillimisht në Live Science. Ne vëzhgojmë një numër të konsiderueshëm objektesh natyra e të cilave nuk është e qartë,” shkroi ekipi. “Ne i shohim ato kudo.” Studiuesit i ndanë vëzhgimet e tyre UAP në dy kategori: “kozmikë” dhe “fantoma”. Sipas raportit, kozmikët janë objekte me shkëlqim që janë më të shndritshëm se qielli i sfondit. Këto objekte janë caktuar me emrat e zogjve – të tillë si “i shpejtë”, “skifter” dhe “shqiponja” – dhe janë vëzhguar duke fluturuar vetëm si dhe në “skuadrone”, shkroi ekipi. Në të kundërt, fantazmat janë objekte të errëta, që zakonisht duken “plotësisht të zeza”, sikur thithin të gjithë dritën që bie mbi to, shtoi ekipi. Duke krahasuar vëzhgimet nga dy observatorët pjesëmarrës, studiuesit vlerësuan se fantazmat variojnë nga 10 deri në 40 këmbë (3 deri në 12 metra) të gjera dhe mund të udhëtojnë me shpejtësi deri në 33,000 mph (53,000 km/h). Për krahasim, një raketë balistike ndërkontinentale mund të arrijë shpejtësi deri në 15,000 mph (24,000 km/h), sipas Qendrës për Kontrollin e Armëve dhe Mospërhapjen (hapet në skedën e re). Studiuesit nuk spekuluan se çfarë mund të jenë këto UFO. Përkundrazi, punimi i tyre fokusohet në metodat dhe llogaritjet e përdorura për të zbuluar objektet. Megjithatë, sipas një raporti të vitit 2021 nga Zyra e Drejtorit të Inteligjencës Kombëtare të SHBA (ODNI), ka të ngjarë që të paktën disa UAP të jenë “teknologji të vendosura nga Kina, Rusia, një komb tjetër ose një ent joqeveritar”. Duke pasur parasysh pushtimin e vazhdueshëm rus të Ukrainës, i cili filloi në shkurt 2022, është e arsyeshme të dyshohet se disa UAP të përshkruara në raportin e ri mund të jenë të lidhura me mbikëqyrjen e huaj ose teknologjitë ushtarake. Sipas raportit të ODNI, shpjegime të tjera të mundshme për UAP përfshijnë “rrëmujën e ajrit”, të tilla si zogjtë dhe balonat; dukuritë atmosferike, si kristalet e akullit; ose projekte të klasifikuara qeveritare. As raportet e SHBA dhe as Ukraina nuk ngrenë mundësinë e vizitorëve jashtëtokësorë. A mund të jetë një mrekulli? Mediat thotë se informacionet tregojnë se një ushtar i supozuar nga Ukraina ka përjetuar një nga përvojat më të çuditshme dhe më mahnitëse të ditëve të fundit në mes të konfliktit rus dhe civilët e terrorit po vuajnë gjatë kësaj kohe të tmerrshme.

Burri tha se një objekt i dyshuar fluturues i paidentifikuar e shpëtoi atë dhe trupat e tij ukrainase nga sulmi nga një kolonë ushtaresh  të Rusisë. Pa dyshim, kjo është disi e vështirë për t’u vërtetuar, por ai vetë ka rrëfyer atë që ka parë me fjalët e tij.  Një UFO mund të ketë shpëtuar ushtarët ukrainas, duke shkatërruar kolonën e trupave ruse.

3.

A janë pikasur UFO në vende të tjera.Dihet se teknologjia e tyre është mjaftë  e lartë dhe kapja e tyre dhe fokusimi nëpër aparate apo mjete të tjera vizive është i vështirë. Sepse nuk dihet koha kur ato lëvizin dhe me çfarë shpejtësi lëvizin. Alienët që i komandojnë kanë parashikuar gjithshka për të realizuar misionin e tyre përmbi tokën. Pushtimi i tokës me energjinë  e tyre. Dielli ,që deri tash ishte lënë i lirë në misionin etj ,tash është në dorë të alienove dhe çdo CME që shkëputet prej andej nuk është e rastësishme. Edhe ato filmimet që janë parë ku UFO futen drejt e në diell nuk janë të rastësishme. Por një gjë  është e vërtetë. UFO-T janë në të gjithë qiejt e botës, por nuk janë arritur të filmohen.

Kjo do të thotë se alienët kanë nisur ofensivën për ta mbuluar tokën tonë me energjinë e tyre  sa më shpejt, që të jetë e mundur.

About Post Author