Gëzuar Ditëlindjen Olta!


Ditën e sotme këngëtarja Olta Boka ka ndarë me ne urimet e përzemërta nga familjarë dhe njerëz të afërt. Këtë ditë të vecantë ajo po e kalon në Copenhagen. ” Ngjyrat i japin jetës jetë. Në ngjyrat e errëta fshihet një mësim, në ngjyrat e celëta një mision. Për shumë vite të tjera plot me ngjyra !” -ka thënë artistja

nga Hortenca Alimucaj

About Post Author