Gina Xhaferaj Kapaj-Festojmë Vitin e Ri


Fillon cdo vitë në 1janar.

Ditët rrokullisen një e nga një shikojmë lëmshi I jetës

mblidhet.

E

Si ikin minutat orët ditet javët vitet e si fluturojne.

Kjo jetë qënkërka.

shumë e gjatë po dhe e shkurtër

Kur hyn java e kur mbaron

Po ashtu dhe muajt e vitet.

Si

rrëzëllika këjo jeta jonë

I uroj miqtë e shokët e mi të mirë e me vlerë

Këtë vit të ri bukur ta festojnë te gjithë me familjet e tyre

Të mbledhur rreth një tavoline të kërcejnë e këndojnë e bsrsoleta për kohën e shkuar të tregojnë.

Bilancin e vitit të bëjmë

Ckemi bërë e c’mbeti akoma

pa bërë.

Kalendarit fletën për ditë ti ndërrojmë.

Atje të shkruajëm cfare bëmë e c’na mungon

Kartolina më me njeri tjetrin nuk dërgojm.ë

F b për ne u bë një familje e dytë.

Këtu festojmë bashkë lindje ditëlindje ditë emëri e dasma.

Por edhe për vdekje këtu ngushullojmë.

Kalofshi mire miqtë e mi një për një do lëmë takim në

31 ora 12 e natës të ngremë godat për njëri tjetrin në heshtje të urojmë.

About Post Author