Gjendet organizëm alien në trupin e punonjësit të policisë që vdiq nga infeksioni…Vicky Verma

Leslie Kean: Varginha UFO Crash was Real; Gjendet organizëm alien në trupin e punonjësit të policisë që vdiq nga infeksioni

Në seancat dëgjimore të UAP-it të korrikut 2023, informatori David Grusch përmendi ” Biologjitë Jo-Njerëzore “, duke pretenduar se SHBA i kishte marrë ato nga vendet e supozuara të përplasjes së UFO-ve. Ai pretendoi se kishte njohuri për vendndodhjet e sakta të UAP-ve në posedim të SHBA. Çuditërisht, një ditë pas seancave, Leslie Kean diskutoi përplasjen e UFO-ve të Varginhas në 1996 në një intervistë që dukej se mbështeste deklaratën e Grusch për Biologjitë Jo-Njerëzore.

Biologjitë jo-njerëzore, të njohura gjithashtu si lëndë biologjike jo-njerëzore, i referohen specieve të gjalla ose të vdekura të biologjisë jo-njerëzore. Kjo kategori përfshin çdo specie që nuk është njerëzore. Gazetarja investigative Leslie Kean, kur diskutoi për aksidentin legjendar të Varginhas, pohoi vërtetësinë e saj dhe përmendi rastin fatkeq të një oficeri policie braziliane, i cili vdiq për shkak të një infeksioni pasi u takua me krijesën. Organizmi përgjegjës për infeksionin ishte ai që zakonisht nuk gjendet në trupin e njeriut.

Në një episod të fundit të emisionit të podkastit ” Me të vërtetë “, gazetarja investigative Leslie Kean diskutoi rastin e habitshëm të përplasjes së UFO-ve në Varginha të vitit 1996, duke hedhur dritë të re mbi këtë incident mahnitës që ka kapur imagjinatën e entuziastëve të UFO-ve në mbarë botën. Duke u bashkuar me mikpritësit Tom Wheeler dhe Dave Foley, Kean u thellua në pretendimet e pabesueshme që rrethojnë ngjarjen dhe përpjekjet për të zbuluar të vërtetën.

Biseda filloi me Tom dhe Dave duke përmendur postimin e regjisorit të filmit ” Moment of Contact “, James Fox në mediat sociale , ku Leslie Kean konfirmoi përfshirjen e ushtrisë amerikane në incidentin e Varginhas. Kean theksoi se burimet e saj vërtet kishin konfirmuar rolin e ushtrisë në lëvizjen e materialeve jashtë Brazilit, duke vërtetuar incidentin siç është përshkruar.

Rasti Varginha sillet rreth një UFO të raportuar të rrëzuar në Varginha, Brazil që ndodhi në vitin 1996, ku shumë vendas pretenduan se kishin parë dy krijesa aliene, të kapur nga ushtria braziliane. Sipas Kean, një krijesë ishte e vdekur ndërsa tjetra ishte ende gjallë.

Sipas raportit, në përplasje janë përfshirë dy oficerë të policisë ushtarake, të cilët kanë hasur në një krijesë që vraponte përpara automjetit të tyre. Një nga oficerët, Marco Chereze, supozohet se e kapi krijesën me duar të zhveshura, por më vonë vuajti nga një infeksion që doli të ishte fatal.

Kean zbuloi se ajo foli personalisht me mjekët që kishin trajtuar oficerin e policisë përpara vdekjes së tij tragjike. Ajo tha: “Rrethanat e vdekjes së tij janë vërtet tronditëse. Ai kishte këtë prerje të vogël në shpatullën e tij nga rrëmbimi i këtij entiteti kur ishte gjallë, dhe kjo e preu atë. Pastaj ai mori një infeksion të tmerrshëm dhe asnjë antibiotik nuk do të funksiononte.” Mjeku veteran brazilian me të cilin ajo foli, i njohur për ekspertizën e tij në autopsi, nuk kishte hasur kurrë në diçka të tillë, duke treguar ashpërsinë dhe veçantinë e situatës.

Gazetarja shprehu më tej synimin e saj për të zbuluar më shumë detaje rreth infeksionit misterioz, duke përfshirë bashkëpunimin me profesorin e Stanfordit Garry Nolan për të kuptuar organizmat e përfshirë. Sipas Kean, një nga organizmat e gjetur gjatë autopsisë ishte zakonisht ekskluziv për kafshët, duke ngritur pikëpyetje rreth pranisë së tij në trupin e njeriut. Duke spekuluar mbi implikimet, ajo mendoi nëse një organizëm i tillë mund të lidhet me jetën jashtëtokësore. Megjithëse të dhënat ishin të kufizuara, Kean tregoi se rasti paraqiste rrugë të shumta magjepsëse për hetim.

Ndërsa mikpritësit hetuan më tej, Kean përmendi dëshmitarët e përfshirë në këtë rast. Ndërsa ajo u përqendrua kryesisht në raportet e autopsisë dhe diskutimet me profesionistët mjekësorë, James Fox bisedoi me disa personel ushtarak të lidhur me incidentin. Prania e burimeve të besueshme ushtarake shtoi thellësinë në besueshmërinë e llogarive.

Mjeku që pa Varginha Alien

Dr. Italo Venturelli, një neurokirurg nga Spitali Rajonal, iu shfaq një video e alienit Varginha nga një mjek tjetër. Studiuesit Marco Leal dhe João Marcelo intervistuan Dr. Venturelli për të pyetur për ditën kur krijesa u soll në spitalin e tij. Ai sqaroi se nuk i kishte bërë asnjë operacion alienit.Dr. Venturelli diskutoi situatën me një koleg i cili i tregoi videon e gjoja jashtëtokësorit. Ai theksoi se nuk e ka parë personalisht jashtëtokësorin, por ka dëgjuar për të nga një koleg më i ri, i cili fatkeqësisht ka ndërruar jetë më vonë.Duke përshkruar videon, Dr. Venturelli përmend se ka parë personel ushtarak, por nuk është i sigurt për origjinën e saj apo nëse është manipuluar. Ai e përshkruan krijesën si me një pamje të bardhë, një gjoks të hollë, një kokë të madhe me tipare këndore dhe tre zgjatime të vogla në sy. Krijesa kishte sy të mëdhenj, të kuqërremtë, pothuajse pa qafë, krahë të hollë dhe ishte në gjendje të lëvizte bustin e saj.“Por ishte një hominid, apo jo? Një burrë i vogël, apo jo? Nuk ishte madhësia jonë. Unë jam i gjatë 180 cm. Ishte shumë më i vogël. Siç thashë, nuk i pashë këmbët. I pashë të mbuluar këtu, apo jo? Kishte një gjoks të hollë, një qafë të shkurtër dhe koka ishte si një pikë. Dhe kishte gunga në kokë dhe sytë ishin të skuqur, “tha Dr. Venturelli. Ai përmendi se krijesa ishte e gjallë në video dhe dukej normale, pa shenja vuajtjeje. Megjithatë, ai nuk mundi të dallonte shumë detaje pasi video ishte shumë e shkurtër, vetëm 15 deri në 20 sekonda.

Në seancat dëgjimore të UAP-it të korrikut 2023, informatori David Grusch përmendi ” Biologjitë Jo-Njerëzore “, duke pretenduar se SHBA i kishte marrë ato nga vendet e supozuara të përplasjes së UFO-ve. Ai pretendoi se kishte njohuri për vendndodhjet e sakta të UAP-ve në posedim të SHBA. Çuditërisht, një ditë pas seancave, Leslie Kean diskutoi përplasjen e UFO-ve të Varginhas në 1996 në një intervistë që dukej se mbështeste deklaratën e Grusch për Biologjitë Jo-Njerëzore.

Biologjitë jo-njerëzore, të njohura gjithashtu si lëndë biologjike jo-njerëzore, i referohen specieve të gjalla ose të vdekura të biologjisë jo-njerëzore. Kjo kategori përfshin çdo specie që nuk është njerëzore. Gazetarja investigative Leslie Kean, kur diskutoi për aksidentin legjendar të Varginhas, pohoi vërtetësinë e saj dhe përmendi rastin fatkeq të një oficeri policie braziliane, i cili vdiq për shkak të një infeksioni pasi u takua me krijesën. Organizmi përgjegjës për infeksionin ishte ai që zakonisht nuk gjendet në trupin e njeriut.

Në një episod të fundit të emisionit të podkastit ” Me të vërtetë “, gazetarja investigative Leslie Kean diskutoi rastin e habitshëm të përplasjes së UFO-ve në Varginha të vitit 1996, duke hedhur dritë të re mbi këtë incident mahnitës që ka kapur imagjinatën e entuziastëve të UFO-ve në mbarë botën. Duke u bashkuar me mikpritësit Tom Wheeler dhe Dave Foley, Kean u thellua në pretendimet e pabesueshme që rrethojnë ngjarjen dhe përpjekjet për të zbuluar të vërtetën.

Biseda filloi me Tom dhe Dave duke përmendur postimin e regjisorit të filmit ” Moment of Contact “, James Fox në mediat sociale , ku Leslie Kean konfirmoi përfshirjen e ushtrisë amerikane në incidentin e Varginhas. Kean theksoi se burimet e saj vërtet kishin konfirmuar rolin e ushtrisë në lëvizjen e materialeve jashtë Brazilit, duke vërtetuar incidentin siç është përshkruar.

Rasti Varginha sillet rreth një UFO të raportuar të rrëzuar në Varginha, Brazil që ndodhi në vitin 1996, ku shumë vendas pretenduan se kishin parë dy krijesa aliene, të kapur nga ushtria braziliane. Sipas Kean, një krijesë ishte e vdekur ndërsa tjetra ishte ende gjallë.

Sipas raportit, në përplasje janë përfshirë dy oficerë të policisë ushtarake, të cilët kanë hasur në një krijesë që vraponte përpara automjetit të tyre. Një nga oficerët, Marco Chereze, supozohet se e kapi krijesën me duar të zhveshura, por më vonë vuajti nga një infeksion që doli të ishte fatal.

James Fox Varghina Alien
Regjisori James Fox (Majtas, )Marco Chereze (në foton e treguar nga motra e tij) vdiq pasi një nga krijesat e gërvishti atë

Kean zbuloi se ajo foli personalisht me mjekët që kishin trajtuar oficerin e policisë përpara vdekjes së tij tragjike. Ajo tha: “Rrethanat e vdekjes së tij janë vërtet tronditëse. Ai kishte këtë prerje të vogël në shpatullën e tij nga rrëmbimi i këtij entiteti kur ishte gjallë, dhe kjo e preu atë. Pastaj ai mori një infeksion të tmerrshëm dhe asnjë antibiotik nuk do të funksiononte.” Mjeku veteran brazilian me të cilin ajo foli, i njohur për ekspertizën e tij në autopsi, nuk kishte hasur kurrë në diçka të tillë, duke treguar ashpërsinë dhe veçantinë e situatës.

Gazetarja shprehu më tej synimin e saj për të zbuluar më shumë detaje rreth infeksionit misterioz, duke përfshirë bashkëpunimin me profesorin e Stanfordit Garry Nolan për të kuptuar organizmat e përfshirë. Sipas Kean, një nga organizmat e gjetur gjatë autopsisë ishte zakonisht ekskluziv për kafshët, duke ngritur pikëpyetje rreth pranisë së tij në trupin e njeriut. Duke spekuluar mbi implikimet, ajo mendoi nëse një organizëm i tillë mund të lidhet me jetën jashtëtokësore. Megjithëse të dhënat ishin të kufizuara, Kean tregoi se rasti paraqiste rrugë të shumta magjepsëse për hetim.

Ndërsa mikpritësit hetuan më tej, Kean përmendi dëshmitarët e përfshirë në këtë rast. Ndërsa ajo u përqendrua kryesisht në raportet e autopsisë dhe diskutimet me profesionistët mjekësorë, James Fox bisedoi me disa personel ushtarak të lidhur me incidentin. Prania e burimeve të besueshme ushtarake shtoi thellësinë në besueshmërinë e llogarive.

Mjeku që pa Varginha Alien

Dr. Italo Venturelli, një neurokirurg nga Spitali Rajonal, iu shfaq një video e alienit Varginha nga një mjek tjetër. Studiuesit Marco Leal dhe João Marcelo intervistuan Dr. Venturelli për të pyetur për ditën kur krijesa u soll në spitalin e tij. Ai sqaroi se nuk i kishte bërë asnjë operacion alienit.

Dr. Venturelli diskutoi situatën me një koleg i cili i tregoi videon e gjoja jashtëtokësorit. Ai theksoi se nuk e ka parë personalisht jashtëtokësorin, por ka dëgjuar për të nga një koleg më i ri, i cili fatkeqësisht ka ndërruar jetë më vonë.

Duke përshkruar videon, Dr. Venturelli përmend se ka parë personel ushtarak, por nuk është i sigurt për origjinën e saj apo nëse është manipuluar. Ai e përshkruan krijesën si me një pamje të bardhë, një gjoks të hollë, një kokë të madhe me tipare këndore dhe tre zgjatime të vogla në sy. Krijesa kishte sy të mëdhenj, të kuqërremtë, pothuajse pa qafë, krahë të hollë dhe ishte në gjendje të lëvizte bustin e saj.

Ju mund të pëlqeni

“Por ishte një hominid, apo jo? Një burrë i vogël, apo jo? Nuk ishte madhësia jonë. Unë jam i gjatë 180 cm. Ishte shumë më i vogël. Siç thashë, nuk i pashë këmbët. I pashë të mbuluar këtu, apo jo? Kishte një gjoks të hollë, një qafë të shkurtër dhe koka ishte si një pikë. Dhe kishte gunga në kokë dhe sytë ishin të skuqur, “tha Dr. Venturelli. Ai përmendi se krijesa ishte e gjallë në video dhe dukej normale, pa shenja vuajtjeje. Megjithatë, ai nuk mundi të dallonte shumë detaje pasi video ishte shumë e shkurtër, vetëm 15 deri në 20 sekonda.

Natyra e të huajve Varginha

Më 7 nëntor 2022, zoti Fox ndau një nga mundësitë se cila mund të jetë kimia biologjike e këtyre krijesave Varginha. Sipas tweet-it të tij, këto krijesa mund të përbëhen nga kimi të ndryshme se format e tjera të jetës në Tokë. Në mënyrë hipotetike, mund të ketë forma jete me bazë amoniaku dhe silikon në vend të ujit dhe karbonit.

Në “Momenti i Kontaktit”, kishte një grup të veçantë karakteristikash të raportuara vazhdimisht në lidhje me vendin e përplasjes dhe krijesat që mund të hedhin dritë mbi kiminë biologjike të krijesave aliene. Këto janë disa pika që vërtetojnë teorinë e mësipërme, sipas së cilës krijesat Varginha mund të jenë “forma jete me bazë amoniaku oksiduese”.

Një vend përplasjeje që mbante erë të fortë të diçkaje si amoniak dhe kishte atë që dukej të ishte një zjarr kimik që rrethonte rrënojat. Dy krijesa lanë një aromë të fortë si amoniaku që nuk u largua me pastrim dhe zgjati për shumë ditë.

Incidenti Varginha i klasifikuar

Përdoruesi i Reddit “pepper-blu” ka zbuluar se e ardhmja e incidentit në Varginha duket të jetë e fshehur në fshehtësi për një periudhë të gjatë. Incidenti duhet të ishte deklasifikuar dhe vënë në dispozicion të publikut 25 vjet pas ndodhjes së tij.

Megjithatë, për herë të parë në historinë braziliane, ushtria luftoi për të rinovuar Marrëveshjen e fshehtë të mos zbulimit (NDA) në lidhje me incidentin e Varginhas dhe ia doli ta bëjë këtë. Si rezultat, incidenti që supozohej të deklasifikohej në vitin 2021 do të vihet në dispozicion të publikut vetëm në vitin 2046, 50 vjet pas ndodhjes së tij.Arsyetimi i dhënë për riklasifikimin e incidentit është “kërcënim i jashtëm për sovranitetin e kombit dhe për integritetin e territorit kombëtar, si dhe rrezik i rëndë për marrëdhëniet ndërkombëtare të vendit tonë”. Kjo sugjeron që ushtria braziliane e konsideron informacionin në lidhje me incidentin e Varginhas si të një rëndësie të konsiderueshme, duke ndikuar potencialisht në sigurinë kombëtare dhe marrëdhëniet ndërkombëtare.Fakti që NDA u rinovua për 50 vjet tregon se incidenti i Varginhas perceptohet si jashtëzakonisht i ndjeshëm dhe i klasifikuar në një nivel më të lartë se rastet e tjera të ngjashme, siç është NDA fillestare e Operacionit Prato, i cili zgjati vetëm 20 vjet. Ufologët brazilianë, shtypi dhe qytetarët kanë tentuar të aksesojnë informacionin më parë, por ata janë informuar për NDA 50-vjeçare për ngjarjen. Dokumenti i lidhur jep një kontekst shtesë në lidhje me kërkesën për nxjerrjen e informacionit dhe konkluzionin se incidenti do të mbetet i klasifikuar deri në vitin 2046.