Gjithë ari i botës s’ka vlerë pa praninë e saj


Krijuese Meri Bo.

 Autore e dy librave me poezi me tituj “Njëra nga poezitë”.

“Të fshehtat e shpirtit” Grua!

Gjithë ari i botës s’ka vlerë pa praninë e saj. Gjithçka ngjan e shkretë si një shtëpi e vetmuar pa zota. Forma e çmuar e pranisë së saj është gjithçka .Dashuria që buron nga lëvizje e gjest i saj Revolucionet e ardhshëm fillimi, mbarimi dhe ringjallja. Të gjithë këngët e shkruara kanë gdhendur qënien dhe vazhdojnë përsëri. Piktorët e mëdhenj Rafaeli , Mikelanxhelo, Klim ja kanë qëndisur buzëqeshjen. Para saj penelet lëvizin vetë dhe simfonitë i kanë notat prej kuarci Grua ,nënë ,vajzë ,motër Emër që i përbuz vogëlimat Ti ke fuqinë ti ngresh në piedestal bukuritë e ta përbuzësh te shëmtuarën. Mbas saj vijnë pranverat dhe verat Vjeshta bëhet me e kuqerremtë frutat, janë kaq të ëmbël. Mjafton ta duash dhe mrekullite Bëhen të prekshme Trokitja në portat e përjetësisë bëhet e prekshme.! Meri Bo.

…Gjithë ari i botës s’ka vlerë pa praninë e saj. Gjithçka ngjan e shkretë si një shtëpi e vetmuar pa zota. Forma e çmuar e pranisë së saj është gjithçka .Dashuria që buron nga lëvizje e gjest i saj Revolucionet e ardhshëm fillimi, mbarimi dhe ringjallja. Të gjithë këngët e shkruara kanë gdhendur qënien dhe vazhdojnë përsëri. Piktorët e mëdhenj Rafaeli , Mikelanxhelo, Klim ja kanë qëndisur buzëqeshjen. Para saj penelet lëvizin vetë dhe simfonitë i kanë notat prej kuarci Grua ,nënë ,vajzë ,motër Emër që i përbuz vogëlimat Ti ke fuqinë ti ngresh në piedestal bukuritë e ta përbuzësh te shëmtuarën. Mbas saj vijnë pranverat dhe verat Vjeshta bëhet me e kuqerremtë frutat, janë kaq të ëmbël. Mjafton ta duash dhe mrekullite Bëhen të prekshme Trokitja në portat e përjetësisë bëhet e prekshme.! Meri Bo.

About Post Author