Gjithka lot si në andrra-Ruzhdi Keraj


Ruzhdi Keraj

Gjithka lot si ne andrra ne studion teme
zhurma e gjelles mbi sobe qe zien
ne magnetofon romance per violine
lujt prej tem biri
jashte borit nervoze te makinave dhe
zani qe çirret tuj kerku lavatriçe te vjetra
me çmend
une luj penelin mbi fleten e bardhe
dhe shaj vedin pse hodha ate ngjyre
qe prishe gjithshka dhe e bane punen pis
troket dera ,asht administratori kerkon pagesen
qesha dhe u ula n’divan .boll per sot….dite e çmendur