Gjurmë misterioze të kuqe të kapur në kamera në Karolinën e VeriutRedaktori I rubrikës :”UFO”

Çfarë mund të jetë përgjegjës për prodhimin e këtyre shtigjeve? 

Artisti dhe fotografi Wes Snyder kapi një regjistrim me kalim kohe të shtigjeve ndërsa filmonte qiellin e natës.

Fenomeni, i cili u filmua nga një kamerë me pamje nga anijembytja e Ocean Pursuit në Nags Head, shfaqet si një seri modelesh rrethore të kuqe në qiell në të djathtë të kornizës.
Pamjet tregojnë një numër të shtigjeve të rregullta të avionëve për krahasim – çdo imazh individual i regjistruar në kalim kohe me një ekspozim dhjetë sekondash dhe me afërsisht një sekondë mes tyre.
2.

“Kam kapur mijëra shtigje aeroplanësh dhe kurrë asnjëra prej tyre nuk është dukur kështu, kështu që jam i sigurt se nuk janë avionwt juaj tipik,” i tha Snyder McCarthy News .

“Unë i kam kapur këto shtigje më parë në disa periudha të tjera kohore, por ende nuk kam arritur të kuptoj se çfarë lloj avioni ka ndoshta këto aftësi.” “Sido që të jenë, ata kanë një manovrim të pabesueshëm.”

Sipas Snyder, pamjet u regjistruan më 27 shtator midis orës 8 dhe 22:00.

Fenomeni ishte i dukshëm në qiell për rreth 20 minuta.Megjithë natyrën e veçantë të regjistrimit, megjithatë, Snyder nuk është hedhur direkt në një shpjegim jashtëtokësor.

“Basti im është se është trajnimi i avionëve ushtarakë mbi Pamlico Sound,” tha ai.
“Gjithçka që dua të di është se si mund të bëj një udhëtim në çdo gjë që ishte.”


Burimi: News Observer

About Post Author